Museum

Vintage Philips Weekend

Tweede editie van het Vintage Philips Weekend in het Philips Museum

 

Op 7 en 8 april organiseert het Philips Museum voor de tweede keer een Vintage Philips Weekend. Bezoekers kunnen zelf retro computergames spelen of genieten van buizenradio’s, pick-ups en HiFi-apparatuur van vroeger. Daarnaast is de legendarische jazzpianist Bert van de Brink op de museumvloer aanwezig om oude tijden te doen herleven. Verzamelaars met hart voor Philips presenteren hun mooiste objecten op een historische locatie: de plek waar Philips in 1891 begon.

 

Na een geslaagde eerste editie wordt het tijd voor een vervolg. Bij de tweede editie van het Philips Vintage Weekend krijg je als bezoeker de kans om nostalgische computerspellen te spelen, terwijl je geniet van de live jazzmuziek op de achtergrond. De collectie van het museum wordt dit weekend tijdelijk uitgebreid met een uitgebreide verzameling lampen en transistorradio’s. Het Vintage Philips Weekend wordt een feest van herkenning en nostalgie voor iedereen. 

 

Diverse verzamelaars tonen hun unieke collectie Philips-producten, zoals reclames, shavers, tv’s, strijkijzers, pick-ups en nog veel meer. “Vintage spullen spreken steeds meer mensen aan, jong en oud”, zegt conservator Sergio Derks. “Het roept emoties op en herinneringen aan vervlogen tijden. Voor verzamelaarsclubs een prachtige gelegenheid om een deel van hun collectie te tonen aan een breed publiek.”

 

Voor het Vintage Philips Weekend op 7 en 8 april gelden de reguliere entreeprijzen van het Philips Museum. Met een Museumkaart is de entree gratis.

Vintage
Vintage
Vintage
Vintage
Vintage

Meer nieuws: