Vintage Philips Weekend

Doe mee met Vintage Philips Weekend 2018 in het Philips Museum

 

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 organiseert het Philips Museum voor de 2e keer het ‘Vintage Philips Weekend’. Samen met enthousiaste verzamelaars en verzamelaarsclubs maken we van het Vintage Philips Weekend een feest van herkenning en nostalgie.

 

Hiervoor zijn we nog op zoek naar verzamelaars en/of clubs met een interessante Philips collectie.

De vorige keer waren er o.a. MSX computergames, buizenradio’s, HiFi-apparatuur en pick-ups, Philishaves en nog veel meer. We zouden het leuk vinden om het weekend met uitbreiding door andere productverzamelaars nog aantrekkelijker te maken. Zo  krijg je de kans om je verzameling aan de bezoekers te laten zien en om je vereniging bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Het is bovendien een mooie gelegenheid om gezellig met bezoekers en andere verzamelaars over je hobby te praten en mooie herinneringen en verhalen uit te wisselen.

 

Waar vindt dit alles plaats? In het Philips Museum met de unieke sfeer en collectie van het eerste Philips fabriekje in hartje Eindhoven.

 

Meer informatie of aanmelden: stuur een e-mail naar info-museum@philips.com

Meer nieuws:

  • Dutch Design Week | Philips Museum

    Dutch Design Week | Philips Museum

    Het Philips Museum is deelnemer van de Dutch Design Week van zaterdag 21 t/m zondag 29 oktober.

  • Philips opent nieuwe ‘Innovation and you’ Experience

    Philips opent nieuwe ‘Innovation and you’ Experience

    Philips opent ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan een nieuw onderdeel in de tentoonstelling van het Philips Museum, de ‘Innovation and you’ Experience. De nieuwe experience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een spectaculaire blik in de toekomst en de rol die moderne technologie daarin speelt.