Philips opent nieuwe ‘Innovation and you’ Experience

Philips opent ‘Innovation and you’ Experience

Nieuwe interactieve expositie vanaf 14 mei te beleven in het Philips Museum

 

Eindhoven, mei 2016 - Philips opent ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan een nieuw onderdeel in de tentoonstelling van het Philips Museum, de ‘Innovation and you’ Experience. De nieuwe experience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een spectaculaire blik in de toekomst en de rol die moderne technologie daarin speelt. De interactieve expositie is vanaf zaterdag 14 mei in het Philips Museum te zien.


Unieke kijk op gezonder leven

Hoe kan digitalisering artsen ondersteunen om een sluitende diagnose te stellen? Hoe kunnen lichaamsgegevens, zoals lichaamslengte en gewicht, inzicht geven in ziektes of het voorspellen van epidemieën? Hoe kunnen netwerken de veiligheid op straat vergroten? De ‘Innovation and you’ Experience is uniek voor de regio. Via interactieve beeldschermen die direct reageren op individuele bezoekers is het mogelijk om zelf te ervaren hoe moderne technologie ons leven verandert. Bovendien toont de nieuwe expositie in het Philips Museum hoe innovaties op het gebied van gezondheid en verlichting bijdragen aan het verbeteren van het leven van miljarden mensen wereldwijd.


Philips viert de toekomst

In 2016 bestaat Philips 125 jaar, een mijlpaal die gevierd wordt. De afgelopen honderdvijfentwintig jaar heeft Philips onverwachte mogelijkheden omgezet in betekenisvolle innovaties. Het is deze historie die Philips als bron van inspiratie gebruikt voor de toekomst. Op 14 en 15 mei vieren Philips en Eindhoven samen de toekomst. De ontwikkeling van Philips en die van de stad Eindhoven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De stad veranderde in een levendig, industrieel succesverhaal van technologie, design en kennis. In het feestweekend van 14 en 15 mei is het Philips Museum voor iedereen gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op www.philips.nl/125jaar

Meer nieuws:

  • Lezing Bert Tip

    Donderdag 14 september om 19.30 uur geeft Bert Tip een lezing in het Philips Museum over Philips in Best. Hij vertelt over zijn werkomgeving een centrum van medische innovatie.