Lezing Bert Tip Philips Museum  


Donderdag 14 september 19.30 uur in het Philips Museum


Bert Tip geeft een lezing in het Philips Museum. Donderdag 14 september om 19.30 uur geeft Bert Tip een lezing in het Philips Museum over Philips in Best. Hij vertelt over zijn werkomgeving, een aantrekkelijke en innovatieve campus, een centrum van medische innovatie. Hij vertelt hoe de enigzins verborgen locatie van het voormalige Medical Systems kon uitgroeien tot een kroonjuweel van het bedrijf.

 

Bert schrijft in zijn boek over de bijzondere geschiedenis van Philips Best waarin de hoofdrol is weggelegd voor de mensen die er werken en werkten, hun hoogte- en dieptepunten, vieringen en verhalen.

Maar ook de natuur op de Philips campus met de vlindertuin en  de vleermuiskelder en bijzondere zaken zoals de prehistorische grafheuvel en de symboliek van het zogenaamde Central Park komen aan bod. In het 320 pagina’s dikke boek schetst hij een levendig beeld van de Philipsgemeenschap.

 

Tickets via info-museum@philips.com. Entreeprijs € 4,50. Gratis entree met Philips Badge.

Lezing

Meer nieuws:

  • Museum Jeugd Universiteit

    Museum Jeugd Universiteit

  • De Lamp

    De Lamp

    In de intieme korte voorstelling ‘De Lamp’ met het sfeervolle Oude Fabriekje van het Philips museum als decor vertellen het lampenmaakstertje, Gerard en Anton Philips hoe het was eind negentiende eeuw bij Philips & Co te werken in Eindhoven.