Toneelstuk Lampenmakers in Parktheater  


Met een kaartje van Lampenmakers

gratis entree Philips Museum

 

Het Zuidelijk Toneel speelt Lampenmakers in het Parktheater in Eindhoven.

‘Lampenmakers’ is een subliem verhaal over Philips, over Eindhoven, over u.

Met liefde en mededogen wordt het mythische verhaal van Philips teruggebracht naar een avondvullende voorstelling die exclusief in het Parktheater staat.

 

De theatervoorstelling ‘Lampenmakers’ start met een feest dat is georganiseerd door de naaste medewerkers voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips. Voor de gelegenheid wordt de Philipszaal in het Parktheater volledig omgebouwd tot een feestzaal. U bent uitgenodigd om hierbij te zijn! Er wordt geklonken op daverende successen, het orkest met de Philicorda’s speelt de sterren van de hemel als lofzang op de glorie.

Echter, achter de schermen is niets zoals het lijkt. Veranderingen gaan niet zonder slag of stoot. De opvolger staat te trappelen om nieuwe grote uitdagingen aan te gaan in het belang van het bedrijf. De aandeelhouders zien rook. De multinational wacht in spanning af. Want waar rook is, is ...

 

De Acteurs

Topacteurs als Tijn Docter en Bart Klever vertolken de Philips president-directeuren. Samen met de overige cast, Peter Vandemeulebroecke, Sarah Jonker, Judith Sleddens en een tiental figuranten maken ze de avond tot een totaalervaring.

De wervelende theatervoorstelling gaat over de opkomst en opeenstapeling aan veranderingen binnen Philips en belicht de laatste decennia van het beursgenoteerde bedrijf. Een verhaal dat het sentiment bij zowel de top als binnen de divisies raakt. 

 

Gratis Entree Philips Museum

Met een kaartje van de voorstelling Lampenmakers heeft u gratis toegang tot het Philips Museum.

Lampenmakers

Meer nieuws: