Het Philips Museum tweede bij het "Leukste uitje van Noord-Brabant 2017"

Het Philips Museum tweede bij het "Leukste uitje van Noord-Brabant 2017"

 

Eindhoven,11 januari 2017 - Gistermiddag reikte de ANWB, op de vakantiebeurs de prijzen uit in de verkiezing Leukste uitje van Noord-Brabant en Nederland. Ook het Philips Museum deed mee aan de ANWB verkiezing "Leukste uitje van Noord-Brabant 2017" en won uiteindelijk de zilveren Award!

 

Tien uitjes waren in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2017’. Tijdens de ANWB-verkiezing voor het leukste uitje werden meer dan vijftigduizend stemmen door ANWB-leden uitgebracht op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel voor de landelijke als provinciale verkiezing. De winnaar van de provincie Noord-Brabant is Klok en Peel Museum in Asten, het Philips Museum tweede en het Oorlogsmuseum in Overloon uiteindelijk derde. Olga Coolen, directeur Philips Museum: “We zijn erg trots op dit resultaat en we danken alle mensen die op ons museum gestemd hebben en het Philips Museum zo waarderen.”

 

Verkiezing ‘Leukste uitje van…’

Tijdens de ANWB-verkiezing gaven leden stemmen op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Alle uitjes die ANWB-leden staan op het Land van de ANWB, dé plek voor leuke en bijzondere uitjes in Nederland. De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ wordt georganiseerd door het Land van ANWB. Met de site het Land van ANWB informeert en inspireert de ANWB haar leden over de leukste uitjes.

 

Kijk voor meer informatie over de provinciale winnaars op www.anwb.nl/landvananwb

Meer nieuws:

  • Dutch Design Week | Philips Museum

    Dutch Design Week | Philips Museum

    Het Philips Museum is deelnemer van de Dutch Design Week van zaterdag 21 t/m zondag 29 oktober.

  • Philips opent nieuwe ‘Innovation and you’ Experience

    Philips opent nieuwe ‘Innovation and you’ Experience

    Philips opent ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan een nieuw onderdeel in de tentoonstelling van het Philips Museum, de ‘Innovation and you’ Experience. De nieuwe experience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een spectaculaire blik in de toekomst en de rol die moderne technologie daarin speelt.