Museum Jeugd Universiteit 

Op zoek naar Utopia

Drie musea in Eindhoven, waaronder het Philips Museum, organiseren samen een collegereeks. Dit voorjaar maak je jouw ideale wereld zichtbaar door na te denken over de toekomst, en welke ontwikkelingen een belangrijke rol gaan spelen. 

 

Wat doe jij om gezond te blijven? Sport je, en eet je genoeg groente en fruit? Toch kun je soms ziek worden en moet je naar de dokter. Philips kijkt naar de toekomst van gezondheid en wat er allemaal zou kunnen veranderen. Zouden robots en computers het werk van je dokter kunnen overnemen? En hoe ziet dat er dan uit? Een expert van Philips schetst een toekomstbeeld van hoe de zorg om jouw gezondheid er straks uit ziet. Denk mee over wat er allemaal zou kunnen veranderen in de toekomst. Samen met een tekenaar zet je jouw ideeën om in schetsen!

 

Doe mee aan de workshop op 14 maart, 11 april of 16 mei van 15:00 tot 16:30. Schrijf je nu in.

Museum-Jeugd-Universiteit

Meer nieuws:

  • De Lamp

    De Lamp

    In de intieme korte voorstelling ‘De Lamp’ met het sfeervolle Oude Fabriekje van het Philips museum als decor vertellen het lampenmaakstertje, Gerard en Anton Philips hoe het was eind negentiende eeuw bij Philips & Co te werken in Eindhoven.