Museum

Het Philips Museum is gewoon weer open  


     

Vanaf 1 juni is het Philips Museum gewoon weer open. Het museumbezoek is bijna net zoals anders. Wel hebben we een aantal maatregelen genomen om je bezoek zo veilig mogelijk te maken.

 

  1. Om de 1,5 meter afstand-regel te kunnen waarborgen zijn er in het museum pijlen aangebracht om het eenrichtingsverkeer duidelijk te maken. Per ruimte kunnen een beperkt aantal mensen zijn, dit geven we duidelijk aan.
  2. Om voor een vlotte doorgang te zorgen, kunnen er maximaal 10 personen per kwartier naar binnen. Met een e-ticket kun je gegarandeerd naar binnen, zonder e-ticket geldt helaas vol=vol. Reserveer hier je ticket.
  3. Kom op de tijd die staat aangegeven op je e-ticket.
  4. Bij de kassa kun je zelf je ticket scannen, printen is niet nodig, het ticket op je telefoon laten zien is genoeg. Laat bij de kassa even weten als je extra producten had besteld, zoals de iPadgame Mission Eureka.
  5. Rondleidingen zijn weer te boeken, op vaste tijden en voor groepen met een maximale grootte van 6 personen. Boek hier je rondleiding.
  6. Heb jij of heeft iemand van je gezelschap Corona-gerelateerde gezondheidsklachten, dan vragen we je het bezoek uit te stellen. Het verzetten van de datum op je e-ticket kan alleen met deze reden, via dit telefoonnummer: 06-28744155.
  7. In het museum kun je alleen betalen met pin- of creditcard.
  8. In het museum zijn verschillende punten om je handen te desinfecteren en ook worden contactoppervlakten veelvuldig en zorgvuldig schoongemaakt.
  9. In het museum werken we met een luchtcirculatiesysteem met 100% verse luchttoevoer.

 

Klik hier voor onze bezoekersvoorwaarden.

 

Het Philips Museum is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. In het museum is ook een rolstoel aanwezig. Indien gewenst graag vooraf reserveren. Bel +31 (0)40 235 90 30.