Museum

Het Philips Museum is tijdelijk gesloten  


     

Het Philips Museum in Eindhoven is vanaf donderdag 5 november gesloten, in ieder geval voor twee weken. Dit vanwege de aangescherpte maatregelen die dinsdagavond 3 november in de persconferentie zijn aangekondigd. We richten ons komende tijd op het digitale aanbod.

 

Het Philips Museum was al eerder dicht, in de eerste Corona-golf. We mochten in juni de deuren weer openen, met alle nodige aanpassingen. Zo moesten bezoekers vooraf reserveren, mochten er maar een beperkt aantal mensen naar binnen en was het dragen van een mondkapje verplicht. Vanwege de hoge besmettingsgraad en volle ziekenhuizen is er besloten om musea voorlopig te sluiten.

Voorlopig gaat het om een sluiting voor twee weken, maar het kan ook langer duren.

 

In afwachting van nieuws wanneer we weer mogen openen, richten we zich op een gevarieerd digitaal aanbod. Denk aan achtergrondverhalen, podcasts, video’s en webinars, je vindt ze hier. Zo kun je je binnenkort opgeven voor een virtuele tour door het museum. De conservator -of een van de gidsen- neemt je dan mee in het 3D-model van het museum en vertelt hierbij de mooie verhalen.

Toegankelijkheld

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Kidsproof 2019

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


+31 (0)40 235 90 30

bereikbaar ma - za 9:00 tot 17:30


info-museum@philips.com

bereikbaar ma - vr 9:00 tot 17:30