Philips Erfgoed

Bezoek de Innovation Heritage
De verhalen achter meer dan een eeuw Philips innovaties

Bezoek onze erfgoedpagina op Tumblr en laat je inspireren door de rijke geschiedenis van Philips. Bij Philips innoveren we niet zo maar om te innoveren, we doen het voor jou. Om succesvol te innoveren vertrekken we steeds vanuit de menselijke behoefte: wat maakt iemand blij, gelukkig, tevreden of geeft iemand een veilig gevoel? Op deze pagina komen de innovaties van Philips tot leven.

Beleef 90 jaar design

Lees meer dan 90 bijzondere designverhalen uit de rijke historie van Philips en beleef hoe ontwerpers zich door de jaren heen hebben ingezet om het leven van mensen te verbeteren met zinvolle innovaties.  

Philips viert de toekomst met 125 jaar innovatie
Eindhoven viert de toekomst

 

Op 15 mei is het 125 jaar geleden dat Philips haar eerste fabriekje opende aan de Emmasingel in Eindhoven. Daarom viert Philips samen met de stad en vele partners "Eindhoven viert de Toekomst"! In het weekend van 14 en 15 mei vinden er op verschillende plekken in de stad activiteiten plaats waarmee we dit jubileum luister bijzetten.

 

 

 • Innovatie en ondernemerschap

  Innovatie en ondernemerschap

  Onze vaste tentoonstelling

  Meer informatie
 • Innovation and you Experience

  Innovation and you Experience

  De ‘Innovation and you’ Experience geeft op begrijpelijke wijze bezoekers, jong en oud, een spectaculaire blik in de toekomst en de rol die moderne techniek daarin speelt.

  Meer informatie

Meer activiteiten