De mondzorg van de toekomst is slim

Een gezonde geest in een gezond lichaam – de oude Romeinen wisten al hoe belangrijk dat verband is. Maar het is niet volledig. Inmiddels weten we dat een gezonde mond in een gezond lichaam net zo belangrijk is.

Onderzoek wijst  uit dat een goede mondverzorging niet alleen belangrijk is voor je gebit maar ook voor je algehele gezondheid. Zo zijn de eerste kenmerken van diverse ziektebeelden in de mond zichtbaar. En is de relatie aangetoond tussen een slechte mondgezondheid en een verhoogde kans op cardiovasculaire ziektes, diabetes en zwangerschapscomplicaties. 

Levens beter maken

Philips richt zich al meer dan honderd jaar op de gezondheid van de mens in de breedste zin van het woord. Wij geloven dat er altijd een manier is om het leven beter te maken. Philips heeft tal van innovaties op de markt gebracht, ontwikkeld in samenwerking met professionals/zorgverlener, die bijdragen aan een betere gezondheid en gezondheidszorg. Van echoapparatuur tot beademingssystemen en van cardiologie tot tandheelkunde: alle oplossingen stellen de mens centraal en maken gebruik van de nieuwste technologie. Net zoals de zojuist geïntroduceerde Philips Sonicare DiamondClean Smart.

 

De Philips Sonicare Diamond Clean Smart is een slimme tandenborstel met sensortechnologie, waarbij gegevens in een app zichtbaar zijn. Dit helpt gebruikers een goede poetsroutine te ontwikkelen. In de app kun je problemen (zoals bloedend tandvlees of tandplak) en persoonlijke doelen zetten (wittere tanden, frissere adem, minder tandplak). De app helpt om problemen aan te pakken en doelen te behalen. Ook laat hij zien of er overal goed gepoetst is, niets is overgeslagen en er niet te hard poetst of teveel schrobt wordt. De gegevens uit de app kunnen met een mondzorgprofessional gedeeld worden voor advies en begeleiding. 

om spelenderwijs meer te leren over gezondheid.

Smart Talks ‘17

‘Slimme’ oplossingen zoals deze hebben de toekomst, denken wij bij Philips. En we zijn nieuwsgierig hoe mondzorgprofessionals en andere experts daarover denken. Daarom organiseert Philips Smart Talks ’17, hét innovatie event waarin de (mond-)gezondheidszorg van de toekomst en de relatie tussen mond en algehele gezondheid centraal staan.

 

Dit event vindt plaats op vrijdag 13 oktober in het Evoluon in Eindhoven. Een aantal deskundige en inspirerende sprekers laat tijdens deze dag, die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, hun licht schijnen over aspecten van de (mond-)gezondheidszorg.

 

Zo zal Janneke Wittekoek (Cardiologe en directeur Hearthlife Klinieken) ingaan op preventie en hart- en vaatziekten. Bruno Loos (voorzitter afdeling parodontologie bij ACTA) en Wijnand Teeuw (Chef de Clinique en parodontoloog bij ACTA) delen de laatste inzichten in het verband tussen parodontitis en cardiovasculaire aandoeningen en diabetes. Dagmar Slot (Mondhygiënist en onderzoeker bij ACTA) presenteert over het belang van Evidence Based Dentistry. Lucien Engelen (Founding Director Radboud REshape Center en spreker bij TEDx) schetst een beeld van de rol van technologie in de zorg van de toekomst. In de middag zijn er een aantal break-out sessies over de rol van lifestyle en voeding. De dag wordt geleid door Donatello Piras, bekend van RTL-Z en het Grote Zorgdebat.  

Door KRT en KRM erkend symposium

Het belooft een interessante vol inspiratie te worden waarin u leert over ontwikkelingen binnen de (mond-) gezondheidszorg en innovaties die hierbinnen plaatsvinden.

 

Kortom, een dag waarop u in één keer op de hoogte wordt gebracht van het meest recente onderzoek en ontwikkelingen. Daarmee is het naast inspirerend ook buitengewoon leerzaam Het event wordt met zes accreditatiepunten KRT & KRM (ID: 294794) erkend.

 

Op www.philips-smarttalks.com vindt u alle informatie over het programma en kunt u zich meteen inschrijven. In verband met de verwachte belangstelling raden we u aan om snel uw plaats veilig te stellen.

 

Graag tot ziens op 13 oktober! 

Meer informatie over de Diamond Clean Smart lees je hier!

 

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, achtergrondverhalen, interviews en productinnovaties op het gebied van gezondheidszorg? Bezoek dan Medisch Perspectief.

Purdy ten Buren

Senior Manager Sales bij Philips Benelux

Purdy ten Buren studeerde in 2002 af aan de Fontys in Eindhoven waar zij haar studie Communicatie voltooide. Zij heeft hierna gewerkt als PR & marketingmedewerker, organisatieontwikkelaar/ trainer en Sales Manager voor verschillende organisaties.

 

Bij een wereldwijde speler in de arbeidsmarktbemiddeling, marktleider in Nederland, heeft zij diverse teams aangestuurd en was zij eindverantwoordelijk voor verschillende nationale accounts. Door klantgericht werken en vanuit partnerschap toegevoegde waarde  te bieden wist zij goede resultaten neer te zetten. Tijdens de nationale verkiezing door het SMA van ‘Senior Sales Professional van het jaar 2016’ heeft Purdy zich geplaatst bij de de top 5 finalisten.

 

In 2013 ‘ keerde zij terug’ naar Eindhoven in de rol  van Senior Sales manager voor Philips Oral Healthcare.  In deze rol stuurt zij een team aan dat zowel aanbeveling van Oral Heatlthcare producten (o.a. Philips Sonicare) van tandheelkundigen aan patiënten genereert, alsook salesverantwoordelijk is voor Philips Zoom! In zowel Nederland, Belgie als Luxemburg heeft zij Philips Sonicare en Philips Zoom! op de kaart gezet binnen de dentale professie.

 

Purdy weet  mensen te bereiken, inspireren en motiveren, waarmee ze zij op persoonlijk vlak invulling geeft aan de missie van Philips om het leven van mensen te verbeteren. Met haar passie, ervaring in sales, kennis van Oral Healthcare en het managen van teams weet Purdy het beste uit mensen te halen en resultaten voor klanten neer te zetten.  

 

 

Volg Purdy ten Buren via LinkedIn

Gerelateerde artikelen

Interventiecentra moeten inspelen op toenemende vraag, zorgresultaten verbeteren en waarde toevoegen

Interventiecentra moeten inspelen op toenemende vraag, zorgresultaten verbeteren en waarde toevoegen

De toekomst is digitaal

De toekomst is digitaal

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.