Innovation and you

Innovatie voor verbetering

 

Wij geloven dat er altijd een manier is om het leven beter te maken. En we zijn ervan overtuigd dat we dit kunnen bereiken door innovatie. Innovatie die het leven van mensen helpt verbeteren. Al meer dan 120 jaar is dit onze missie, en dit zal ook in de toekomst onze missie blijven. Ons streven is om in 2025 het leven van 3 miljard mensen per jaar te verbeteren.

Het living lab

 

Om mensen te kunnen helpen, moet je ze begrijpen. Daarvoor moet je naar ze luisteren en met ze werken. Hierdoor bouw je inzicht op – en daar begint innovatie. We werken samen met overheden, professionals uit de gezondheidszorg, denkers en gezinnen, en voeren experimenten uit die hun woonomgeving, community's en leven helpen transformeren.

Licht in de duisternis

 

We zijn in Uppsala, Zweden. Kinderen hebben daglicht, frisse lucht en beweging nodig. Maar in de winter hebben de kinderen in Uppsala maar een paar uur daglicht om buiten te spelen. Zou onze verlichting de kwaliteit van hun leven tijdens de donkere februaridagen kunnen verbeteren? Ontdek wat er gebeurde.

Innovation
and you

 

Zie hoe wij helpen het leven van mensen overal ter wereld te verbeteren.