Innovation and you

Training voor de levensredders van morgen

Betere patiëntenzorg dankzij een nieuwe generatie verbonden medische apparaten.

Bij Philips geloven we dat we het leven beter kunnen maken. Voor zinvolle innovaties moeten we relaties opbouwen en met onze producten en oplossingen inspelen op behoeften.

En dat houdt in dat je naast hulp ook apparatuur moet bieden. De medische opleiding is niet voltooid als je bent afgestudeerd, zoals blijkt uit deze film over de American University of Beirut.
Dankzij de technologische vooruitgang en de nieuwe generatie verbonden medische apparaten is ongekende gezondheidszorg mogelijk, waar je ook bent. Maar het is niet voldoende om alleen te investeren in baanbrekende producten, zoals hightech radiologieapparaten en andere beeldvormingsinstrumenten. Artsen moeten ook weten hoe ze ermee moeten omgaan om de patiëntenzorg echt te verbeteren. Daarom levert Philips niet alleen technologie, maar draagt het via partnerschappen met belanghebbenden ook bij aan de medische vorming.

Je denkt dat je er bent als je je medische opleiding en training hebt voltooid en je diploma op zak hebt. Maar je moet blijven leren, de rest van je leven. Deze innovaties hebben ons doordrongen van die noodzaak.” 

 

Dr. Mukbil Hourani

Hoogleraar en interim voorzitter, American University of Beirut Medical Center

De American University of Beirut is een fascinerende plek waar studenten en medici uit Irak, Syrië, Palestina en het hele Midden-Oosten komen leren bij hun collega's in Libanon. Onder begeleiding van particuliere bedrijven als Philips ontwikkelen ze hier de levensreddende vaardigheden die ze kunnen meenemen naar hun eigen land. Zo leren ze hoe ze het verschil kunnen maken met digitale innovaties en nieuwe vaardigheden. Op die manier is de beste medisch zorg ook beschikbaar voor verarmde en door oorlog geteisterde landen, waar de bevolking tot de meest kwetsbare ter wereld behoort. Zowel hulp als apparatuur zijn dus nodig. De medische opleiding is niet voltooid als je bent afgestudeerd, zoals is te zien in deze film over de AUB.

Een leercentrum

 

Het AUBMC is het meest prestigieuze medische opleidingsinstituut in de regio. Ontdek hier meer over het programma en de samenwerking met Philips.

De belangrijkste partners in de gezondheidszorg in Libanon omvatten NGO's en internationale organisaties.

Goed. Naar schatting 1000 lokale NGO's en internationale organisaties spelen een belangrijke rol in de gezondheidszorg in Libanon. Internationale organisaties bieden technische, administratieve en financiële steun aan lokale instellingen om de gezondheid van de Libanese bevolking en de gezondheidszorg in het land te verbeteren. Bron: National Health Statistics Report in Lebanon

Bekijk al onze oplossingen voor de gezondheidszorg