Innovation and you

Een gebroken
hart repareren

Help cardiologen bij complexe operaties

aan het hart

Philips biedt geavanceerde oplossingen voor de gezondheidszorg, die kunnen veranderen hoe specialisten complexe operaties uitvoeren. Maak kennis met Christine Arnott.

In de afgelopen 16 jaar werd ze een aantal keer geopereerd, voor slokdarmkanker, cardiomyopathie en de implementatie van een biventriculaire pacemaker. Ze stierf vijf keer, maar werd steeds weer tot leven gebracht. Een ongelooflijk levensverhaal.

Het doel van deze technologieën is om mensen sneller en met minder ongemak uit het ziekenhuis te krijgen."

 

Dr. Tony Walton

Interventioneel cardioloog, The Alfred Hospital

Toen er een mitralisklepaandoening (een complexe hartafwijking) bij haar werd vastgesteld, werd haar verteld dat zij door haar medische verleden geen operatie kon ondergaan, omdat de kans zeer klein was dat ze de openhartchirurgie zou overleven.


Christine nam geen genoegen met dat antwoord en ging naar het Alfred Hospital, een ziekenhuis in het Australische Victoria met vooraanstaande methodes op het gebied van cardiovasculaire geneeskunde. Het Alfred's Heart Centre stemde ermee in om de mitralisklepvervanging uit te voeren die Christine zo hard nodig had.


De EchoNavigator-technologie van Philips is een van de belangrijkste technologieën die cardiologen bij het Heart Centre gebruiken om complexe operaties efficiënter uit te voeren. De technologie levert geïntegreerde röntgenfoto's en echografische 3D-beelden die worden gecombineerd tot één intuïtief, interactief beeld.

Philips ondersteunt  het Structural Heart Program van het Alfred Hospital . Zo hebben cardiologen de juiste apparatuur om op een minder invasieve manier operaties uit te voeren.

 

Philips hoopt dat dergelijke samenwerkingen uiteindelijk leiden tot een betere patiëntenzorg, net zoals dat bij Christine het geval was.

 

Ontdek hoe onze cardiologieoplossingen kunnen helpen het leven van mensen te verbeteren

Bekijk al onze oplossingen voor de gezondheidszorg