Innovation and you

De heldere toekomst van het kantoorbestaan

LED-verlichting die de werkplek verandert.

Iedereen kan wel een beetje inspiratie gebruiken op het werk - om de middagdip te overwinnen of om op een creatieve manier om te gaan met complexe projecten. Slimme LED-verlichting vermindert kosten en spaart het milieu. LED verbruikt minder energie.

AkzoNobel in Shanghai is het grootste verf- en coatingbedrijf ter wereld. Nadat het een geavanceerd Philips LED-verlichtingssysteem had geïnstalleerd, veranderde er iets op kantoor. Zo gingen mensen op een positievere manier met elkaar om.

Met Philips-verlichting creëren we een optimale werkomgeving voor onze medewerkers."

 

Lin Liangqui

President, AkzoNobel China

Na je huis is de kantooromgeving de plek waar je het meest verblijft, dus het is belangrijk dat de verlichting ook daar is afgestemd op je lichaam en geest. Precies daarvoor zijn de innovatieve LED's van Philips ontworpen – duizenden kleuren en persoonlijke en perfect af te stemmen instellingen die een optimale, visueel aantrekkelijke werkomgeving creëren. LED's verbruiken bovendien minder energie en zijn dus minder belastend voor het milieu. Daardoor scoren ze ook hoog op het gebied van duurzaamheid.

Hoeveel van de energie ter wereld wordt verbruikt door gebouwen?

32% van het totale energieverbruik komt voor rekening van gebouwen. Wat betreft primair energieverbruik vertegenwoordigen gebouwen 40% in de meeste IEA-landen. Bron: International Energy Agency - Energy efficiency FAQs

Bekijk al onze verlichtingsoplossingen