Innovation and you

Innovatie voor een gezonde, witte glimlach

Philips Sonicare.

Als mensen zich ongemakkelijk voelen over hun slechte gebit, proberen ze het te verbergen. Ze doen minder hun mond open en glimlachen minder.

Na 25 jaar weet de tandarts uit Tokio wat de realiteit is voor zijn patiënten. Uit schaamte over hun uiterlijk gaan ze zich anders gedragen en op den duur heeft het zelfs gevolgen voor de relatie met de wereld om hen heen.

In onze praktijk raden we alle patiënten aan Philips Sonicare-producten te gebruiken."

 

Tomoyoki Shimizu

Tandarts, Tokio

Vaak komen patiënten ten einde raad bij hem met parodontale problemen (tandvlees). Ze hebben gehoord dat ze hun tanden dreigen te verliezen en zijn doorverwezen omdat niemand anders het gebit nog kan redden. Maar de ervaren tandarts geeft de moed niet op. Hij behandelt hen en laat hen thuis hun gebit verzorgen met Philips Sonicare-producten. Met de Philips AirFloss is het gemakkelijker en minder tijdrovend om tussen de tanden schoon te maken. Daardoor zijn mensen eerder geneigd het apparaat te gebruiken en wordt hun tandvlees veel gezonder. De tandarts weet dat hij Sonicare-producten kan aanbevelen.

86 %

geeft aan dat de Philips Sonicare AirFloss gemakkelijker te gebruiken is dan tandzijde. De Sonicare AirFloss zorgde in combinatie met handmatig poetsen voor een aanzienlijke afname van terugtrekkend en bloedend tandvlees.

 

Bron: Effect of Philips Sonicare AirFloss on interproximal plaque and gingivitis, 2011

Welk percentage van de volwassenen wereldwijd heeft gaatjes in het gebit?

Bijna 100% van de volwassenen heeft gaatjes. Bovendien heeft 60–90% van de schoolgaande kinderen gaatjes. Bron: WHO: Oral health factsheet

Bekijk al onze lifestyle producten