Innovation and you

Patiënt krijgt meer inbreng

Luisteren naar mensen en hun behoeften.

Bij Philips beginnen we met mensen. We luisteren naar wat mensen wereldwijd nodig hebben. Dit maakt onze producten en oplossingen nuttig en zinvol. Deze benadering levert ziekenhuizen veel voordelen op.

Het is vernieuwend voor de gezondheidszorg om patiënten, artsen en aanbieders van technologie samen te brengen in een creatief partnerschap. Onze innovaties maken echt het verschil voor mensen. Een van de belangrijkste vragen voor de overheid en belanghebbenden is: hoe creëer je een optimale omgeving voor patiënten?

Voor goede zorg moeten we innovatief te werk gaan en anders denken. Onze samenwerking met Philips leidt tot betere resultaten voor onze patiënten."

 

Dr. Ricardo Azziz

President van Georgia Regents University (GRU) en CEO van het samenwerkingsverband van Georgia Regents.

Om te beginnen is het goed om de patiënten zelf te vragen wat beter kan. Dit is wat Georgia Regents in Augusta, Georgia doet in samenwerking met Philips. Wij leveren beeldvormings-, verlichtings- en adviesdiensten om het proces efficiënt te ontwikkelen. Een borstkankerpatiënt werkt bijvoorbeeld als patiëntadviseur om de patiëntenzorg persoonlijker te maken en anders vorm te geven. Volgens de ziekenhuisbestuurders kunnen ze op deze manier een betere dienstverlening bieden, sneller werken en de kosten terugdringen. De nieuwe tendens van meer patiëntgerichte zorg is dus in alle opzichten gunstig. Bovendien krijgen patiënten op een proactieve manier invloed op het gezondheidszorgsysteem en worden ze beter behandeld en verzorgd.

Een effectief partnerschap

 

David Hefner, ex-CEO van het Georgia Regents Medical Center (GRMC) en EVP voor medische zaken, heeft veel teweeggebracht. Ontdek hier wat hij samen met Philips heeft bereikt. 

86% van de CEO's van zorginstellingen gelooft dat technologie ziekenhuizen in de komende 5 jaar kan transformeren.

Goed. Maar slechts 25% heeft de innovaties al in gang gezet of voltooid.

Bekijk al onze oplossingen voor de gezondheidszorg