Innovation and you

Op je gemak voelen dankzij licht

Hoe het slimme LED-systeem in Phoenix Hospital de stemming beïnvloedt.

Innovaties van Philips laten zien dat LED-verlichting sterk inwerkt op ons gevoel en de interactie met anderen. In deze film zie je hoe een kinderziekenhuis door creatieve verlichting een inspirerende plek wordt. De kinderen worden blij van de lichteffecten om hen heen. 

Ook laat de film zien hoe Philips samenwerkt met bedrijven en mensen die er door hun persoonlijke betrokkenheid voor zorgen dat de voorgestelde innovaties doelmatig en zinvol zijn. In dit geval is dat Scott Oldner, de ontwerper die gaat over de verlichting in Phoenix Children's Hospital in Arizona. Als jongen lag hij lange tijd in het ziekenhuis en hij was vastbesloten om de huidige patiënten een betere ervaring te geven dan de sombere omstandigheden die hij zich herinnerde.

Het project had een grote impact. Philips was de enige die echt in aanmerking kwam, omdat het beschikt over de mensen, de producten en de klantenservice. Philips heeft het allemaal mogelijk gemaakt. Die mensen kunnen elke visie tot leven wekken. Het resultaat is fantastisch."

 

Scott Oldner

Directeur, Scott Oldner Lighting Design

Philips leverde de ruim 100.000 hoogwaardige LED's waarmee Scott een schitterend kleurrijk schouwspel van statische en kinetische LED-verlichtingsarmaturen creëerde. De patiëntjes en hun bezoekers zijn verrukt, vergeten voor even waarom ze in het ziekenhuis zijn en krijgen daardoor een prettiger gevoel. In deze betoverende film zie je hun reacties en hoe groot het effect van slimme en innovatieve verlichting kan zijn op ons gedrag.

100.000

hoogwaardige LED's die Philips heeft geleverd. De statische en kinetische LED-armaturen zorgen voor een kleurrijke show.

 

Bron: Philips

Hoeveel procent van de Amerikaanse kinderen onder de 18 heeft geen zorgverzekering?

6,5%. Een geschatte 6,5% van de kinderen onder de 18 jaar heeft geen zorgverzekering. Het percentage onverzekerde kinderen is van 13,9% in 1997 gedaald naar 8,9% in 2005, en is nog verder gedaald naar 6,5% in 2013. Bron: Centers for Disease Control and Prevention

Bekijk al onze verlichtingsoplossingen