Innovation and you

Artsen helpen de patiëntenzorg te verbeteren

Als er een ernstige aandoening is geconstateerd, is tijd van essentieel belang. Dankzij de innovatie van MRI-scanners kan een arts een patiënt beter diagnosticeren zodat er eerder operatief kan worden ingegrepen. Daarnaast is het in de moderne geneeskunde van groot belang dat er zo efficiënt mogelijk wordt gereageerd. De innovatieve digitale breedband MRI-scanners van Philips helpen de workflow in ziekenhuizen te verbeteren terwijl ook de patiëntgerichte zorg wordt verbeterd.

Een jong leven in de waagschaal

 

Mostafa was een actief en nieuwsgierig kind, tot hij een hersentumor kreeg. Zijn sprankelende persoonlijkheid veranderde drastisch: hij werd lusteloos en toonde nergens meer interesse in.

Precious Details

Waardevolle details

MRI-technici en chirurgen werken samen om een hersentumor te verwijderen.

Een ziek kind kan het hele gezin ontwrichten. De arts staat onder veel druk en wij kunnen hem steunen door hem zo efficiënt mogelijk te laten werken."

 

Mohamed Mostafa

General Manager van Philips Healthcare

Meer bereiken met minder

Toen Mostafa naar het ziekenhuis voor kinderoncologie in Egypte werd gebracht, kon hij niet goed zien en had hij hoofdpijn. De Philips Ingenia 3 Tesla MRI-scanner werd gebruikt om een scan te maken van zijn hersenen. Dankzij deze beelden wisten de artsen precies waar de tumor zich bevond.
Niet alleen de patiënt heeft baat bij de Ingenia, maar ook andere belanghebbenden voor het beheer van bronnen. Als er nauwkeurigere diagnoses gesteld kunnen worden en er eerder nazorg kan worden verleend, wordt de druk op ziekenhuizen verlicht - en daarmee ook op de overheden en bedrijven die deze ziekenhuizen beheren.
De speciale digitaliserende technologie van de Philips Ingenia Magnetic Resonance Imaging maakt gebruik van breedband glasvezelkabels zodat het systeem gedetailleerde beelden van hoge kwaliteit kan leveren. Daarnaast is de apparatuur eenvoudig in gebruik, waardoor artsen efficiënter kunnen werken en niet worden belemmerd bij hun dagelijkse werkzaamheden.

De MRI-beelden helpen ons tijdens operaties. Ze werken als een soort navigatiesysteem."

 

Dr. Mohamed El Telbagy

Voorzitter afdeling kinderneurochirurgie in het ziekenhuis voor kinderoncologie, Egypte

De MRI-neuroimaging van Philips zorgt voor uitstekende klinische prestaties en biedt uitzonderlijke economische waarde. Daarnaast draagt het bij aan Philips' betrokkenheid bij duurzaamheid: het is licht van gewicht en verbruikt zeer weinig helium en energie.

Een wereldwijd probleem

 

Overal ter hele wereld wordt er steeds meer van artsen verwacht. Het is daarom van groot belang dat ze dankzij innovaties in medische technologieën productiever hun werk kunnen uitvoeren.

= Huidige aantal medewerkers
= Verwachte vraag

50% is het tekort aan medewerkers in de wereldwijde gezondheidszorg in 2035 tegenover de 7,2 miljoen van nu.

53% van de CEO's wil de komende 12 maanden meer mensen aannemen, terwijl 63% zich zorgen maakt over het vinden van medewerkers met de juiste vaardigheden.

De 2014 PWC 17th Annual Global Healthcare CEO Survey

Verken de innovatie

 

De Philips Ingenia 3.0T is zo ontworpen dat artsen niet langer hoeven te kiezen tussen resolutie en snelheid. Ze kunnen nu routineonderzoeken uitvoeren met een uitstekende beeldkwaliteit. Klik voor meer informatie.

Een grotere rol

 

Dankzij de verbeterde beeldkwaliteit spelen MRI-scans nu ook een grotere rol tijdens operaties. Bekijk het filmpje om te zien hoe chirurgen Philips Ingenia Magnetic Resonance-afbeeldingen als leidraad gebruiken tijdens operaties.

Opereren met MRI-scans

Opereren met MRI-scans

Dr. Beltagy vertelt meer over de voordelen van Philips MRI's.

Het is een gevecht tussen arts en tumor. Als je niet de hele tumor kunt verwijderen, heb je het gevecht verloren."

 

Dr. Iman Zaki

Hoofd radiologie, ziekenhuis voor kinderoncologie, Egypte

Follow-up

 

48 uur later maakten de artsen nog een MRI-scan om te zien of de operatie was geslaagd en of de hele tumor was verwijderd.

Ik kon mijn tranen niet bedwingen totdat hij in de MRI-ruimte was."

 

Yehia Eltoukhi Abdel Mequid

Mostafa's vader

Een uitstekend resultaat

 

"Het mooiste moment van de dag is als ik ouders mag vertellen dat de tumor verwijderd is", zegt dr. Mohamed El Telbagy, voorzitter van de afdeling kinderneurochirurgie in het ziekenhuis voor kinderoncologie in Egypte. Een jaar later is Mostafa nog steeds kankervrij en begint hij aan zijn nieuwe leven.

Partners voor betere zorg

Partners voor betere zorg

Dr. Zaki vertelt welke invloed de MRI-scanners van Philips hebben op haar werk.

Bekijk al onze oplossingen voor de gezondheidszorg