Carrières voor

professionals

innovation-and-you

Professionals maken carrière bij Philips

Ben jij een getalenteerde professional en ben je op zoek naar een volgende uitdaging? Wil je een carrière bij een groot internationaal bedrijf dat producten maakt die wereldwijd gewaardeerd worden? Een baan bij Philips geeft je de kansen die je nodig hebt. Wij zijn op zoek naar professionals die onze waarden delen:

  • willen winnen
  • neem je verantwoordelijkheid
  • samenwerken om maximaal te presteren

 

Als jij deze kwaliteiten hebt en graag voor een groot internationaal bedrijf wilt werken, dan voel je je meteen thuis bij Philips. Een carrière bij ons geven professionals met allerlei achtergronden een kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven wereldwijd.

De carrière van je dromen

Je komt voor een bedrijf te werken dat als topwerkgever gewaardeerd wordt door zijn medewerkers. Je komt in een werkomgeving terecht waar je gesteund wordt om je doelen te bereiken. Als professional bij Philips kom je verder. Met meer kansen, meer groeimogelijkheden en meer steun om jouw ambities waar te maken.

Eindeloze mogelijkheden

Philips biedt overal ter wereld mogelijkheden om aan de slag te gaan. We zijn actief op het gebied van business-to-business en business-to-consumer in meer dan 100 verschillende landen. Kies voor een functie in Nederland of in één van onze vele internationale vestigingen van Healthcare of Personal Health.

 

Ga aan de slag als engineer, accountant, IT specialist, marketeer, inkoper of vind je baan binnen één van de andere functiegebieden. Of je nu een specialist bent of een generalist, liever uitvoerend werk doet of leiding geeft,veel is mogelijk. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om vast te roesten in één positie. We helpen je je carrièrepad uit te stippelen en geven je de kans om van functie te wisselen, zodat je kennis en vaardigheden worden vergroot.

 

Vrijheid om te groeien

Je komt te werken in een innovatieve werkomgeving waarin je de vrijheid en steun krijgt die je nodig hebt om te groeien. Je kunt je professionele vaardigheden en carrièremogelijkheden ontwikkelen door ons flexibele zelf-leerprogramma, dat gebaseerd is op het 70/20/10 model – 70% leren terwijl je werkt, 20% coaching en 10% training. We bieden een salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket dat minstens zo goed is als die van andere wereldwijde marktleiders, met gulle, flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je de mogelijkheid om prestatie-afhankelijke beloningen te verdienen voor je buitengewone verdiensten.

Lees meer Toon minder

Philips wint 2 favoriete werkgever awards in 2017

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen