Carrière

SensoTouch 3D

innovation-and-you

Zelfvertrouwen begint met een perfect scheerresultaat

Mannen zijn zich bewuster van hun uiterlijk dan ooit tevoren. Er goed uitzien geeft hen meer zelfvertrouwen, waardoor ze beter in hun vel zitten. Wanneer het op persoonlijke verzorging aankomt, verwachten mannen niet alleen een perfect scheerresultaat, maar willen ze ook een aangename scheerervaring met een stijlvol ontworpen product. De Philips SensoTouch 3D is ontworpen om aan deze eisen te voldoen.

Een huidvriendelijke scheerervaring

De Philips SensoTouch 3D glijdt soepel over elke gezichtscontour om irritatie te verminderen en te zorgen voor een perfect scheerresultaat. Uit onderzoek komt naar voren dat 80% van de deelnemers het de meest milde scheerbeurt voor de huid vindt. Om een dergelijke klantervaring voor elkaar te krijgen, is de input nodig van Philips-medewerkers als onder meer trendanalisten en productontwikkelaars.

“Het is spannend om betrokken te zijn bij zowel strategische discussies op topniveau als concrete projecten, zoals de SensoTouch 3D.”
Niels van Hemmen, Category Controller Male Grooming

“Mijn huid is nu nog zachter. Mijn dochter kan er niet van afblijven.”
Jialing Jin, Chengdu (China)

De toon blijven zetten in scheerinnovaties

Sinds de introductie van het eerste Philishave-scheerapparaat in 1939 heeft Philips de norm gesteld op het gebied van elektrisch scheren. Met de SensoTouch 3D bouwen Philips-collega’s voort op die imposante traditie van innovatie.

“Mensen willen eenvoudigere producten en vragen ons ze te inspireren en bij de hand te nemen. Het is gaaf om te zien dat je zo’n impact hebt”, aldus Jurrien Brouwer, trendanalist. Hij is er verantwoordelijk voor dat Philips beschikt over de juiste technologie en materialen om nieuwe producten te ontwikkelen. De grootste uitdaging bij de Philips SensoTouch 3D was om hem nog gestroomlijnder te maken met nog minder onderdelen. Daarom hebben Jurrien en zijn team het apparaat rond één metalen frame gebouwd. Ook hebben ze een aan/uit-knop ontworpen die naadloos in de productbehuizing is geïntegreerd.


Als New Product Introductions Engineer heeft Jeroen Palmen ervoor gezorgd dat de apparatuur, gereedschappen en onderdelen voor de Philips SensoTouch 3D in de fabriek aanwezig waren. Tegelijkertijd moest hij ook helpen een ander Philips-scheerapparaat te lanceren dat er vergelijkbaar uitzag maar dat van binnen een totaal ander ontwerp had. “Ik ben zeer gedreven”, vertelt Jeroen. “Wanneer een project tot het beoogde succes leidt, ben ik erg trots op wat we hebben bereikt.”

“Ik ben de schakel tussen ontwikkeling, ontwerp en massaproductie in onze fabriek”.
Jeroen Palmen, New Product Introdcutions Engineer

Philips Airfryer

Frans van Houten CEO Royal Philips

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen