Supply Chain

functies bij Philips

innovation-and-you
Speel video

Interessante mogelijkheden in Supply Chain bij Philips

Helder nadenken en doortastend optreden
De markten waarop we actief zijn, behoren tot de snelst veranderende en meest complexe ter wereld. Voor het beheer van onze supply chains moet je dus in staat zijn helder na te denken en doortastend op te treden.

 

Onverwachte ontwikkelingen
In een onvoorspelbare wereld waarin succesvolle bedrijven steeds vaker gebruik moeten maken van internationale inkoop, zijn wij op zoek naar 'supply chain professionals' met mentale behendigheid en flexibiliteit en een onconventionele aanpak. Maar ook een duidelijk verantwoordelijkheidsgevoel is noodzakelijk. Uiteindelijk is het zaak dat de juiste producten op het juiste moment op de juiste plek zijn – een proces dat direct inwerkt op de omzet.

 

Innovatieprocessen
Onze productielijnen en de wereldwijde productdistributie aan de gang houden is niet het enige waar je je op kunt storten. We hebben ook teams die zich bezighouden met het innovatieproces om ervoor te zorgen dat geavanceerde, relevante nieuwe producten soepel van de tekentafel naar de productielijn worden geholpen. Het is dus mogelijk dat je even nauw samenwerkt met productontwikkelaars als met leveranciers en productie-afdelingen.

 

Nieuwe richtingen
Met rollen aan de logistieke, financiële en administratieve kanten van de supply chains bieden we de mogelijkheid om een bijdrage te leveren via aspecten van de supply chains die niet rechtstreeks productgerelateerd zijn. Op die manier kun je je carrière ontwikkelen door de manier waarop onze mondiale organisatie functioneert, mede vorm te geven.

 

Mogelijke functies in Supply Chain bij Philips

Supply Chain Manager
In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten van de afdeling Supply Chain & Logistics met betrekking tot een specifieke productlijn of Business Group. Gezien de schaal en complexiteit van onze supply chain kan dit om zeer uiteenlopende zaken gaan, bijvoorbeeld het goed afronden van onderhandelingen met derden over een kortere doorlooptijd, het openen van nieuwe kanalen, effectievere inkoop van belangrijke onderdelen, of het motiveren van je team om de processen waarvoor ze verantwoordelijk zijn, te innoveren.

 

Supply Planner
In nauwe samenwerking met marketing- en verkoopafdelingen werk je proactief aan de afstemming van vraag en aanbod om KPI-doelen ten aanzien van leveringen, orders en voorraadbeheer voor een bepaalde productlijn te realiseren. Vanwege de enorme aantallen producten die dagelijks worden verwerkt en de correlatie tussen voorraadniveaus en winstgevendheid, heeft deze rol een belangrijke invloed op onze omzet. Verantwoordelijkheidsgevoel, inzicht en oog voor detail zijn daarom belangrijk voor deze functie.

 

Logistics Engineer
Je vertaalt de leveringsplanning naar gedetailleerde doelen en activiteiten voor productie-afdelingen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het proces waarmee we waarborgen dat onze producten en processen staan voor betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid en beschikbaarheid. En dat is weer van grote invloed op de tevredenheid van consumenten en klanten.

 

Logistics Innovation Engineer
Je begeleidt nieuwe producten van de ontwerpfase naar klein- en grootschalige productie-omgevingen. Innovatie vormt het hart van ons merk, en jouw dagelijks werk heeft een aanzienlijke invloed op het beeld dat de buitenwereld van ons heeft en hoe succesvol we zijn als bedrijf.

Lees meerToon minder

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen