Sales functies

bij Philips

innovation-and-you

Interessante mogelijkheden in de sales bij Philips

Groei stimuleren
Onze verkoopteams vormen het hart van ons bedrijf en zijn essentieel voor de ontwikkeling van onze groei en winstgevendheid. Je houdt jezelf voortdurend op de hoogte van wat er leeft onder de volgende generatie gebruikers als het gaat om nieuwe ervaringen, producten en diensten. Daarbij werk je met andere bedrijfsfuncties samen in teams om die wensen te verwezenlijken.

 

Geïntegreerde oplossingen
We richten ons niet zozeer op afzonderlijke producten, maar juist op geïntegreerde oplossingen die inspelen op wezenlijke behoeften. Dat betekent dat je een belangrijke adviseur en zakenpartner bent voor onze klanten en in die hoedanigheid waardevolle inzichten opdoet in hun bestaande en toekomstige behoeften. Je werkt nauw samen met collega's in andere disciplines om ervoor te zorgen dat de wensen van je klanten worden omgezet in zinvolle en innovatieve oplossingen die ons een voorsprong op de markt geven.

 

Je doelen ondersteunen
We bieden onze gewaardeerde verkoopmedewerkers een groot aantal verschillende mogelijkheden voor hun carrière-ontwikkeling, waaronder online trainingen, praktijkcoaching en een persoonlijk budget dat je kunt inzetten voor trainingen van je eigen voorkeur.

 

Interessante mogelijkheden in de verkoop bij Philips

Sales functies op sectorniveau
In een verkoopfunctie op sectorniveau leg je de kiem van zakelijke kansen door boeiende en overtuigende verkoopproposities te ontwikkelen. Daarbij voer je overleg met lokale verkooporganisaties en met R&D-groepen, productie-eenheden en teams van productontwikkelaars zodat je alle bijdragen kunt combineren die nodig zijn om succesvolle nieuwe producten of diensten te introduceren op mondiale of regionale markten.

 

Sales functies op nationaal niveau
Je zet mondiale visies om naar de context van lokale markten om de verkoop op jouw doelmarkt te maximaliseren. Je bent hoofdverantwoordelijk voor het genereren van omzetvolume door concrete langetermijnrelaties met je klanten tot stand te brengen.

 

Business Development Manager

Je doet onderzoek naar en werkt aan de groei van nieuwe bedrijfsinitiatieven en zet een duidelijke succesgerichte strategie uit als voorbereiding op de overdracht aan een Sales Manager.

 

Sales Manager
Jouw rol is om leiding te geven aan de verkoopfunctie en een team van accountmanagers om te zorgen voor de organisatie en structuur waarmee de verkoopdoelen het best kunnen worden gerealiseerd.

 

Key Account Manager
Als verantwoordelijke voor de leiding over en groei van één of meer ‘key accounts’ onderhoud je contacten met een aantal van onze belangrijkste klanten. Aan jou dus de taak om goed te luisteren, de juiste reactie te geven en over het algemeen al het mogelijke te doen om te waarborgen dat we aan hun verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen.

 

International Key Account Manager
Je optimaliseert korte- en langetermijnomzetten op internationale basis voor strategische klanten die in principe hun eigen marketingketen, inkoop en verkoopkanalen beheren.

 

Rayonmanager
Je werkt rechtstreeks met verkooppunten en Key Account Managers in detailhandelsomgevingen om ervoor te zorgen dat onze producten optimaal worden gepresenteerd en het betreffende winkelpersoneel gerichte instructies krijgt.

Lees meerToon minder

How Gamze brings healthcare solutions to market

Sales at Philips

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen