Quality functies bij Philips

innovation-and-you

Transformatie zorgt voor carrière mogelijkheden in Quality bij Philips    

 

Leid onze transformatie en laat je stem gelden
Mensen zijn klaar om te luisteren. We staan te midden van een groot transformatie-programma om verbetering en consistentie in de aanpak van Quality bij Philips te realiseren. Om dit mogelijk te maken heeft Philips recentelijk een wereldwijde Quality & Regulatory (Q&R) functie in het leven geroepen. Hiermee krijgen onze Quality & Regulatory professionals een stem die wordt gehoord, waarmee zij onze business beïnvloeden en een positieve impact hebben op het succes van ons bedrijf en het leven van de mensen die hierbij betrokken zijn. Je zult worden gezien als een “change agent”, het kompas dat de dingen altijd goed doet, en ook als de creatieve business partner, die oplossingen ontwikkelt in de zeer complexe situaties die de dynamische gezondheids-, en technologie industrie met zich meebrengt.

 

Verbreed je carrière mogelijkheden als Q&R professional en business leider
Verandering biedt kansen. Jij hebt de unieke mogelijkheid om te werken voor een 120+ jaar oud A-merk, maar tegelijkertijd in een team dat verandering realiseert op nieuwe, ondernemende manieren. Bij Philips vieren we onze successen, maar zijn we realistisch genoeg om te leren van onze fouten in het verleden. Op dit moment zetten we onze kwaliteitsnormen hoger dan ooit en geven we perfectionisten zoals jij de mogelijkheid deze in het DNA van elke werknemer binnen Philips in te bedden. Wanneer je succesvol bent in dit verandertraject, ontwikkel je een waardevol netwerk en vaardigheden die je kunt toe passen in leidende posities binnen Q&R of aanpalende interessegebieden (R&D, operations, etc).

 

Leid zinvolle, baanbrekende innovaties van begin tot eind
Kwaliteit is essentieel in alles wat we doen. Meer dan 100,000 werknemers van Philips komen elke dag naar het werk met als voornaamste doel om voor 2025 de levens van 3B mensen per jaar te verbeteren met behulp van zinvolle innovaties. Met een breed portfolio aan producten en diensten, lossen we een aantal van de meest kritieke problemen op waar mensen en de maatschappij mee te maken krijgen. Onze Quality professionals zijn nauw betrokken bij de hele innovatiecyclus. Zij beïnvloeden het vroegste stadium van R&D tot en met marktintroductie en de continuous improvement cyclus daarna. De kans is groot dat jij, of iemand die je kent, daar in het dagelijks leven voordeel van ondervindt.

 

 

Quality functiegebieden bij Philips


Quality management
Je zult gebruik maken van je begrip van kwaliteitsnormen en voorwaarden om veilige en effectieve producten en diensten te leveren aan klanten. Daarnaast verbeter je continu de kwaliteit binnen de product / systeem levenscyclus. En inspireer je daarmee anderen om hetzelfde te doen.

 

Regulatory management
Je zult gebruik maken van je kennis van de voorwaarden die regelgeving stelt aan producten, systemen en processen en je zult relaties bouwen binnen Philips en/of met externe regelgevende instanties om de regels effectief te implementeren.

 

Q&R Business Partner
Je bent de partner van de business (engineering, R&D, marketing, en andere quality teams) die tijdige, uitvoerbare oplossingen levert die aan quality-, regulatory en compliance eisen voldoen en tegelijkertijd de business goals niet uit het oog verliest.

 

Veelvoorkomende functiegebieden binnen Philips:

 

• Product Quality Engineering
• Process Quality Engineering
• Philips Quality Management Systems (PQMS)
• Regulatory & Clinical Affairs
• Supplier Quality
• Compliance & Audit
• Post-Market Surveillance

Lees meerToon minder

"Een van de mooiste dingen van het werken bij Philips is, dat je invloed hebt op de hele productieketen. Niet alleen product kwaliteit en issue management, maar ook het hele proces van toeleverancier tot eindgebruiker heeft voordeel van Quality Assurrance en Continuous Improvement.”

 

Grietje Tragter-Scholten

Head of Quality and Regulatory Coffee

A Quality future for Philips, It’s People and the World

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen