IT-functies

bij Philips

innovation-and-you

Uitdagende mogelijkheden op IT-gebied bij Philips

De groei van Philips mogelijk maken
Onze (vaak virtuele) IT-teams maken mede de groei van Philips mogelijk door de nieuwste technologieën toe te passen om daarmee te voorzien in eersteklas IT, klantgerichtheid en flexibele bedrijfsprocessen.

 

Optimaliseren en stroomlijnen
Dit betreft het realiseren van nauwe banden met onze klanten en partners via mobiele en online interactie om onze producten en diensten op de markten te optimaliseren. Je wordt tevens geacht onze E2E-waardeketen te stroomlijnen en te optimaliseren door middel van continu gebruiksklare bedrijfsdiensten, die de klok rond en in realtime benaderbaar zijn en die steeds meer vanuit de cloud zullen werken.

 

Internationaal teamwerk
Onderlinge samenwerking is voor ons veel belangrijker dan formele rapportagestructuren, en daarom werk je in multidisciplinaire teams om de beste en meest innovatieve resultaten te realiseren. Binnen ons wereldwijde netwerk heb je de mogelijkheid om samen te werken met collega's van over de hele wereld die dezelfde passie voor hun werk hebben als jij.

 

Professionele ontwikkeling
Wij hechten belang aan het ondersteunen van de professionele ontwikkeling en training van onze IT teams, onder meer via certificeringen (Open Group, PMP, ITIL, TOGAF, etc.). Naast het werken aan innovatieve en gevarieerde projecten werk je aan de uitbreiding van je beroepskwalificaties als IT-specialist.

 

Mogelijke IT-functies bij Philips

Business Engagement
Deze functie vormt het contact tussen IT en de bedrijfsleiding om het IT-portfolio vast te stellen en uit te breiden. Daartoe beschik je over inzicht in de bedrijfsdynamiek en economische factoren op strategisch en tactisch niveau en in de mogelijkheden, onmogelijkheden en uitdagingen van IT oplossingen.

 

Enterprise Architecture
Duurzaamheid en toekomstgerichtheid zijn voor elke onderneming essentiële elementen. Voor dit vakgebied zijn we op zoek naar oorspronkelijke denkers die in staat zijn om bedrijfsbehoeften en  oplossingen af te stemmen op de overkoepelende bedrijfsarchitectuur.

 

Solution Delivery
Je richt je op het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties waar de markt om vraagt en werkt daarbij samen met partners in een resultaatgerichte win/win-situatie conform PMI/PMP-normen en de Agile-ontwikkelmethode.

 

Operations
Op dit functiegebied is het je taak om te zorgen voor een soepel lopende ‘motor’ die voldoet aan de Best Practices en normen van de sector (ITIL). Je dient te beschikken over een bewezen staat van dienst als het gaat om het aangaan van en functioneren in betrekkingen met diverse partners. Daarnaast wordt een ondernemende instelling van je verwacht, een ontvankelijke mentaliteit, de drang om dingen voor elkaar te krijgen, en een gevoel van beroepstrots.

Lees meerToon minder

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen