HR-functies

bij Philips

innovation-and-you

Uitdagende mogelijkheden op HR-gebied bij Philips

Help onze bedrijfsonderdelen alert te blijven
Onze HR-medewerkers spelen een absoluut cruciale rol in het vermogen van onze activiteiten om snel te reageren op de voortdurend veranderende markten waarop ze actief zijn.

 

Ontwikkel je HR-vaardigheden maximaal
Het tempo waarmee veranderingen in de marktsectoren van de gezondheidszorg, verlichting en consumentenproducten elkaar opvolgen, is enorm hoog. Nieuwe technologieën en bedrijfsmodellen vervangen de oude met een ongekende snelheid. Als HR-medewerker wordt je geacht onze onderdelen te ondersteunen door effectieve strategieën te ontwikkelen om onze transformatie vooruit te helpen, organisatorische capaciteiten op te bouwen en de juiste talenten te werven zodat we kunnen blijven innoveren en het leven van mensen positief kunnen blijven beïnvloeden. Door die uitdagingen op te pakken, zul je je HR-vaardigheden maximaal kunnen ontwikkelen.

 

Elke dag nieuwe kansen
Wij zijn er vast van overtuigd dat onze medewerkers onze belangrijkste troef zijn. Dat betekent dat er HR-functies zijn bij vrijwel elk Philips-onderdeel, van ons hoofdkantoor in Amsterdam tot en met alle R&D- en productievestigingen wereldwijd. Ongeacht de locatie waar en het niveau waarop je aan de slag wilt, zal elke dag je nieuwe kansen bieden om bij te dragen aan de groei van onze onderneming en om tegelijk jezelf te ontwikkelen in de richting van je voorkeur.

 

HR business partner
Je ontwikkelt personeelsstrategieën voor een van onze activiteiten, waarmee je bijdraagt aan ons transformatieproces en een centrale rol speelt in het realiseren van organisatorische capaciteiten en talenten.

 

HR-expertisecentrum
Je stelt strategieën vast voor belangrijke HRM-gebieden (leiderschapsontwikkeling; talentbeheer en educatie; talentwerving; beloningen), je ontwerpt beleid, processen en HR-hulpmiddelen, en je ondersteunt onze activiteiten met relevante adviezen.

 

HR manager
Je implementeert personeelsstrategieën voor specifieke Business Units of markten en biedt daarnaast operationele HR-ondersteuning voor onze Business Managers.

 

Philips people services
Bij Philips People Services richt je je op het ontwerpen en afleveren van hoogwaardige, actuele en kostenbesparende personeelsdiensten voor onze medewerkers en leidinggevenden. Je fungeert als aanspreekpunt voor vragen over personeelszaken, waarbij je onze medewerkers zo goed mogelijk van dienst bent.

 

Lees meerToon minder

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen