Financiële functies

bij Philips

innovation-and-you
Speel video

Interessante mogelijkheden op financieel gebied bij Philips

Financiële behendigheid en innovatief denken
We zijn actief op markten die behoren tot de snelst veranderende en snelst groeiende ter wereld. Financiële behendigheid en onconventioneel denken zijn daarom essentieel om de concurrentie voor te blijven.

 

Beter, slimmer, scherper
Als financieel professional bij Philips maak je deel uit van een team dat voortdurend op zoek is naar verbetering van de manier waarop we zakendoen. Dat betekent dat we blijvende veranderingen nastreven, overal in de organisatie: de manier waarop we dingen aanpakken, omvormen door middel van betere, slimmere en scherpere financiële functies. In een internationale organisatie met direct aangestuurde activiteiten in 60 verschillende landen stelt je dat voor concrete uitdagingen ten aanzien van het stellen van doelen en veranderingsbeheer.

 

Ontwikkel je potentieel maximaal
Bij Philips kun je je vernieuwende financiële denkkracht en ondernemersgeest inzetten en zo helpen ons doorlopende innovatiewerk op stoom te houden. Daarmee bevind je je in de top van je beroepsgroep, profiteer je van onze programma's voor carrière-ontwikkeling en uitdagende projecten, en gebruik je de nieuwste financiële ontwikkeltoepassingen. Met een financiële carrière bij Philips kun je je potentieel maximaal ontwikkelen.

 

Mogelijke financiële functies bij Philips

Business Control
Je helpt te waarborgen dat onze activiteiten passend reageren op veranderende bedrijfseconomische omstandigheden, houdt zicht op onze marktpositie en ons concurrentievermogen, en stelt passende doelen.

 

Cluster/Country Control
Je waarborgt de naleving van lokale fiscale wetgeving en bent aanspreekpunt voor de lokale belastingautoriteiten, financiële instellingen en gerelateerde organisaties. Je werk bestaat voor een belangrijk deel uit het samenstellen van informatie voor management-, boekhoud- en verslagleggingsdoeleinden.

 

Functional Control
Je oefent de financiële controle uit op functiegebieden die een cruciale rol spelen in het succes van een bepaalde activiteit, je fungeert als schakel voor functionele activiteiten tussen projecten en bedrijfsactiviteiten, en je onderhoudt nauwe contacten met de relevante medewerkers op ondernemingsniveau.

 

Finance Operations
Je draagt verantwoordelijkheid voor specifieke boekhoudkundige werkzaamheden.

 

Professional Services
Je verzorgt gespecialiseerde diensten, meestal in corporate-omgevingen als Corporate Control, Audit, Treasury, Fiscal of Mergers & Acquisitions (M&A).

Lees meerToon minder

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen