Technische functies

bij Philips

/content/dam/corporate/philips-foundation/master/mh01/innovation_and_you_english.png

Interessante mogelijkheden op technisch gebied bij Philips


Briljante, zinvolle innovatie

Als een van onze technici help je door het ontwikkelen van briljante, zinvolle innovaties mee om te zorgen voor enthousiaste klanten en consumenten.


Grenzen verleggen

Regelmatig ben je daarbij in de gelegenheid om te helpen de grenzen te verleggen van wat fysiek mogelijk is. Je krijgt tal van intellectueel uitdagende technische kwesties onder handen. Je neemt verantwoordelijkheid voor een project vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke productie. En je levert belangrijke bijdragen aan ons patentportfolio, dat tot de grootste en snelstgroeiende portfolio’s ter wereld behoort.

 

Een diverse, internationale werkomgeving

Dit alles vindt plaats in een bruisende, internationale en multidisciplinaire omgeving. Je wordt omringd door collega's die graag samenwerken en hun kennis delen om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren.

 

Talrijke groeikansen

Bij ons team krijg je meer dan genoeg mogelijkheden om scherp, gemotiveerd en geprikkeld te blijven. Persoonlijke en professionele groei vindt plaats door praktijktraining en via ontwikkelprogramma's. Onze carrièrestructuur omvat meerdere ‘ladders’ waaruit je kunt kiezen om verder te komen. Je hebt dus de vrijheid om door te stromen naar een managementrol of je te specialiseren op de vakgebieden of in de disciplines die je voorkeur hebben.

 

Mogelijke technische functies bij Philips

 

Software Engineer

Oplossingen met doordachte software en geïntegreerde systemen (‘embedded systems’) worden steeds belangrijker voor de zinvolle innovaties die we op de markt brengen. We zijn daarom op zoek naar mensen die niet alleen uitstekende software-ontwikkelaars zijn, maar die ook een grondig inzicht hebben in MMI-ontwerp, markteisen, veiligheid, betrouwbaarheid en de behoeften van eindgebruikers.

Onze Software Engineers werken aan zeer uiteenlopende projecten die een weerslag vormen van de diversiteit van onze organisatie. Als onderdeel van het team kun je je vaardigheden loslaten op complexe uitdagingen, waarbij je verantwoordelijkheid draagt en van begin tot eind bij een project betrokken bent. Of je belangstelling nu uitgaat naar het ontwerpen van software-architectuur of systeemsoftware of naar het ontwikkelen van software, wij hebben uitdagende functies waarmee je carrière zich kan ontwikkelen in de richting die jij uit wilt.

 

Electrical Engineer
Het creëren van zinvolle producten die technologisch complex en toch gebruiksvriendelijk zijn, is zowel een intellectuele als een praktische uitdaging. In elke fase van het hardware-ontwerp betekent dit dat je al je vaardigheden aanspreekt om te voldoen aan de strenge eisen ten aanzien van gebruiksvriendelijkheid, productietechnieken, miniaturisatie, energiezuinigheid en milieu.

 

Je werkt met getalenteerde collega's in multidisciplinaire teams waardoor je een wezenlijk inzicht opbouwt in alle aspecten, van software, dynamica en thermisch beheer tot optica. Je draagt integrale verantwoordelijkheid en zorgt ervoor dat je ontwerpen soepel de gehele ontwikkelcyclus doorlopen.

 

Mechanical Engineer
De uitdagingen waar je bij Philips mee te maken krijgt, zullen het uiterste vragen van je werktuigbouwkundige vaardigheden, of het nu gaat om de sterk geminiaturiseerde aandrijvingscomponenten van scheerapparaten of de ultraprecieze positioneringssystemen voor onze nieuwste medische scanners.
Met behulp van de nieuwste CAD-toepassingen werk je met geavanceerde materialen (in het bijzonder supersterke spuitgegoten kunststoffen) om ontwerpen te creëren die optimale prestaties en betrouwbaarheid combineren met betaalbaarheid en produceerbaarheid. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat mechanica, elektronica, software en materialen optimaal met elkaar combineert om echt innovatieve oplossingen te ontwikkelen waar gebruikers enthousiast over raken.

 

Functies op sector- of concernniveau
Je kunt kiezen uit functies bij twee Philips-sectoren: Healthcare of Personal Health. Op die manier kun je je eigen kennis en ervaring verbreden en verdiepen door het werken aan proposities die een wezenlijk verschil maken voor mensen over de hele wereld, vaak op een fundamenteel niveau.
Maar je kunt ook terecht bij onze divisie Corporate Technologies, waar je kunt meewerken aan het uitwerken van nieuwe technologieën en processen die overal binnen onze organisatie kunnen worden toegepast, aan het genereren van patenten, aan het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsactiviteiten, of aan het verbeteren van onze innovatiecapaciteiten.

Lees meerToon minder

How Russel Miller engineers solutions that provide remote patient care

Engineering at Philips

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen