Nieuwscentrum

jul 06, 2022

Rijnstate en Philips sluiten overeenkomst op het gebied van echografie


Rijnstate en Philips hebben een lange termijn overeenkomst getekend over het leveren van echografie-apparatuur

Philips gaat verschillende echografie-apparaten leveren voor drie Rijnstate-locaties, verspreid over 17 afdelingen. Onderdeel van deze overeenkomst is de aanschaf van zeer geavanceerde toestellen voor cardiologisch, vasculair of radiologisch onderzoek en toestellen die worden ingezet voor gynaecologie en geboortezorg. Er worden ook ‘mobiele-toestellen’ aangeschaft die worden gebruikt op de Spoed Eisende Hulp (SEH) en andere afdelingen waarbij onafhankelijk van de locatie een diagnose gesteld moet worden.

Rijnstate en Philips sluiten overeenkomst op het gebied van echografie

Henk Roelofsen, Léon Kempeneers, Hans Schoo zijn blij met de overeenkomst tussen Philips en Rijnstate.

Philips levert niet alleen apparatuur maar ook services en educatie om het gebruik van de apparatuur te ondersteunen en de workflow te verbeteren. Daarnaast wordt ook gekeken naar optimalisatie van het gebruik van de apparatuur. Door middel van slimme software wordt het mogelijk om diagnoses uit te voeren op afstand.

In deze samenwerking helpen we het ziekenhuis om het meeste uit hun appratuur te halen met service, educatie en slimme software.

Léon Kempeneers

Managing Director van Philips Benelux

Voorop in zorg voor jou

“Ik ben erg blij dat we overeenstemming hebben bereikt,’’ zegt Hans Schoo, lid van de Raad van Bestuur van Rijnstate. “We willen de beste zorg blijven leveren voor iedereen die dat nodig heeft. Dat betekent dat je moet investeren in je apparatuur en vooral je mensen. Rijnstate is innovatief en wil voorop lopen in de zorg voor jou. Mooi dat het is gelukt.”

“Samen met Rijnstate zijn we tot een bijzondere en uitgebreide overeenkomst gekomen om innovatieve echografie-apparatuur voor het ziekenhuis te leveren,” zegt Léon Kempeneers, Managing Director van Philips Benelux. “In deze samenwerking helpen we het ziekenhuis om het meeste uit hun appratuur te halen met service, educatie en slimme software. Ons doel is om het personeel zo goed mogelijk te ondersteunen bij het gebruik van de nieuwe echosystemen ten bate van de patiënten.” 

Lees hier meer over de echografie-apparatuur van Philips.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 79.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Pieter de Meer

Pieter de Meer
PR & Communications Manager Health Systems Benelux
Tel.: +31 6 25 26 90 65

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Media assets

Rijnstate en Philips sluiten overeenkomstop het gebied van echografie

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2022/22020706-rijnstate-en-philips-sluiten-overeenkomst-op-het-gebied-van-echografie.html Link gekopieerd

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.