mrt 09, 2022

Philips Enterprise Viewer - Vue Motion - wint 'Best in KLAS' award

De leverancierneutrale Philips Enterprise Viewer - Vue Motion – voor radiologische beelden is door KLAS Research bekroond met de '2022 Best in KLAS Universal Viewer (Imaging)'-prijs. Dit is het vijfde achtereenvolgende jaar dat de viewer van Philips erkenning heeft gekregen van KLAS Research.

Dankzij de Philips Enterprise Viewer-module hoeven ziekenhuizen geen software meer te downloaden om medische gegevens of beelden te bekijken. De viewer kan worden geïntegreerd in het EPD en het patiëntenportaal, zodat geautoriseerde gebruikers snel en eenvoudig patiëntgegevens en -beelden kunnen bekijken. De viewer kan worden geïntegreerd met industriestandaard DICOM-archieven of XDS-opslagplaatsen, zodat artsen altijd en overal toegang hebben tot beelden, rapporten, video- en waveformstudies en andere patiëntgegevens.

 

Het Best in KLAS-rapport erkent bedrijven die uitblinken in het helpen van professionals in de gezondheidszorg bij het verbeteren van de patiëntenzorg. Alle rankings en awards zijn een resultaat van de feedback van duizenden zorgverleners.

 

"Elk jaar nemen duizenden zorgprofessionals over de hele wereld de tijd om hun stem te delen met KLAS," zegt Adam Gale, CEO KLAS Research. "Ze weten dat het delen van hun perspectief leveranciers helpt te verbeteren en hun collega's helpt betere beslissingen te nemen. Deze gesprekken herinneren mij er voortdurend aan hoe noodzakelijk nauwkeurige, eerlijke en onpartijdige rapportage is. Het Best in KLAS-rapport en de prijzen die het bevat, stellen de norm voor uitmuntendheid."

 

De Philips Vue Motion is één van de oplossingen die centraal staat tijdens HIMSS. Meer informatie over de oplossingen van Philips en het volledige portfolio van connected informatica-oplossingen staan op www.philips.com/himss.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2021 een omzet van 17,2 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Pieter de Meer

Pieter de Meer

PR & Communications Manager Health Systems Benelux

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Meer informatie voor zorgverleners

Heeft u interesse in deze oplossing, neem dan contact op via ons contactformulier.

Deel op social media

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.