Nieuwscentrum

mrt 18, 2019

S9000 Prestige voor de meest comfortabele scheerbeurt

  • Ultiem glad scheerresultaat en huidcomfort, zowel bij nat als droog scheren
  • Krachtig design met premium chroomafwerking en Qi-oplaadpad voor draadloos opladen

Eindhoven – Philips introduceert de nieuwe Shaver serie 9000 Prestige, voor alle mannen die zweren bij een gladde en zachte huid.

Glad geschoren door innovatie

De S9000 Prestige zit vol toffe innovaties en glijdt bijzonder comfortabel over de huid: iedere dag en zelfs bij het afscheren van een baard van zeven dagen.

 

De S9000 Prestige heeft nieuw ontworpen bladen met extra stevige en scherpe randen en NanoTech precisiemesjes. Zo wordt iedere haar uitzonderlijk kort af geschoren voor een super gladde ‘look’. De ContourDetect-scheerkop draait in meerdere richtingen en volgt de contouren van je gezicht, zodat zelfs de lastigste haren eenvoudig en in één keer worden mee genomen. En omdat iedereen een andere haardikte heeft, komt de S9000 Prestige met een BeardAdapt-sensor die 15 keer per seconde je haardikte controleert en zich automatisch aanpast als dat nodig is. 

Persoonlijk comfort en stijl: all-in-one

De perfecte scheerbeurt is voor iedereen anders. Precies daarom kan gekozen worden uit drie comfortinstellingen die de scheersnelheid aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en scheerstijl. De uitstekende SkinComfort-ringen hebben een anti-wrijvingscoating waardoor het apparaat extra soepel over de huid glijdt. Ongewenste roodheid of snijwondjes behoren tot het verleden. 

 

Met het SmartClick-systeem wordt de S9000 Prestige eenvoudig omgezet in een baardstyler, precisietrimmer of gezichtsreiniger door de het gewenste onderdeel op het handvat te klikken.

Krachtig en premium design

De Philips S9000 Prestige is een uiterst stijlvol scheerapparaat met krachtige look en hoogwaardige chroomafwerking. Het wordt moeiteloos én draadloos opgeladen door de Qi-oplaadpad. In slechts drie uur is het apparaat volledig opgeladen. Alle accessoires, inclusief de Qi-laadplaat, kunnen worden opgeborgen in de meegeleverde luxe etui.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips S9000 Prestige is beschikbaar vanaf september 2018 en heeft een adviesprijs vanaf €299,99. Kijk voor meer informatie op onze website.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 77.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2018 een omzet van 18,1 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Media assets

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2019/20190318-s9000-prestige-voor-de-meest-comfortabele-scheerbeurt.html Link gekopieerd

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.