jan 24, 2019

NewYork-Presbyterian Hospital breidt virtuele zorg uit met een patiëntbewakingssysteem op afstand van Philips

AmsterdamRoyal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) heeft een samenwerking aangekondigd met het NewYork-Presbyterian Hospital om de telezorgmogelijkheden van het ziekenhuis uit te breiden met Philips-patiëntbewaking op afstand. De aan het ziekenhuis verbonden artsen van Weill Cornell Medicine zullen Philips eCareCoordinator en eCareCompanion softwareoplossingen gaan gebruiken voor patiëntbewaking op afstand. Het programma helpt clinici om op afstand de gezondheid van patiënten te volgen en maakt tijdige raadpleging van artsen mogelijk wanneer dit nodig is. Het programma is bedoeld om de verblijfsduur in het ziekenhuis, onnodige ziekenhuisopnames en frequente kostbare bezoeken aan de afdeling spoedeisende hulp te verminderen. De aangesloten artsen van het ziekenhuis aan Irving Medical Center Columbia University verwachten ook hieraan deel te nemen.

 

NewYork-Presbyterian is een van Amerika’s meest uitgebreide, geïntegreerde academische zorginstellingen, gericht op het bieden van de hoogste kwaliteit en meest meelevende zorg aan patiënten. Als een consequent erkende leider in patiëntgerichte klinische zorg, medische educatie en onderzoek, zet NewYork-Presbyterian zich in om technologie te gebruiken om zorg te bevorderen.

NewYork-Presbyterian is verheugd om samen te werken met Philips om patiënten, die niet in het ziekenhuis hoeven te zijn, in staat te stellen hun gezondheid actief te controleren vanuit het comfort van hun huis.

Dr. Peter Fleischut

Senior Vice President en Chief Transformation Officer bij NewYork-Presbyterian

"NewYork-Presbyterian is verheugd om samen te werken met Philips om patiënten, die niet in het ziekenhuis hoeven te zijn, in staat te stellen hun gezondheid actief te controleren vanuit het comfort van hun huis", aldus Dr. Peter Fleischut, Senior Vice President en Chief Transformation Officer bij NewYork-Presbyterian. "Als een nationale leider op het gebied van telegeneeskunde, zijn we vastbesloten om innovatieve technologieën toe te passen die het voor patiënten gemakkelijker maken toegang te krijgen tot onze hoogwaardige, barmhartige zorg."

 

"Naarmate het aantal personen met chronische aandoeningen blijft stijgen, moeten ziekenhuizen en zorginstellingen innoveren om de groeiende vraag naar hun hulpbronnen zo goed mogelijk te kunnen beheren", zegt Derek Ross, Business Leader, Population Health Management bij Philips. "Transformationele leiders zoals NewYork-Presbyterian zien de waarde van virtuele zorg en geavanceerde telezorg-oplossingen om zowel clinici als patiënten de middelen kunnen geven die nodig zijn om kwalitatieve zorg thuis te leveren om betere resultaten te bereiken en de kosten te verlagen."

Naadloze telezorg om de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen te verbeteren

Met het Philips eCareCoordinator telehealth softwareplatform kunnen artsen op afstand de vitale functies van patiënten volgen en patiënten korte enquêtes sturen over hun gezondheidsstatus. eCareCompanion biedt aan patiënten de mogelijkheid om gezondheidsinformatie dagelijks te delen met hun verzorgingsteam via een tablet en verbonden medische apparaten - zoals bloeddruk, gewicht, bloedzuurstofniveaus en glucosewaarden. Deze gegevens stellen artsen in staat geïnformeerde, proactieve en tijdige zorgbeslissingen te nemen, vooral als ze iets merken in de dagelijkse gezondheidsinformatie van de patiënt die aandacht nodig heeft. 

 

Patiënten van NewYork-Presbyterian met hyperglycemie die deel uitmaakten van de eerste klinische pilot die op afstand werd gevolgd, rapporteerden een tevredenheidsscore van 89 procent. NewYork-Presbyterian is onlangs begonnen met programma's voor het op afstand monitoren van patiënten met congestief hartfalen en nieuwe moeders met hoge bloeddruk, en zal programma's lanceren om verschillende andere klinische aandoeningen, waaronder die met betrekking tot de gezondheid van moeders en diabetes, te monitoren.

 

Het Telehealth aanbod van Philips maakt deel uit van een breder suite van Population Health Management-oplossingen, die een uitgebreide en proactieve strategie voor de levering van gezondheidszorg bieden. Door datagestuurde bedrijfsinzichten aan te bieden, stelt Philips met haar oplossingen clinici in staat hun patiëntpopulaties beter te begrijpen, te activeren en te navigeren.

Philips op HIMSS

Op woensdag 13 februari om 10.30 uur EST zullen Niki Buchanan, Venture Leader van Population Health Management bij Philips en Shauna Coyne, directeur van Innovations bij NewYork-Presbyterian, in de Philips Booth (# 2101) het onderwerp presenteren van: "Evolving care outside the hospital to meet consumers where they are." Voor meer informatie over Philips 'portfolio van geïntegreerde slimme systemen, software en services, inclusief de volledige reeks Population Health-oplossingen die in de schijnwerpers zullen staan tijdens de komende HIMSS Global Conference & Exhibition in Orlando, FL, 11 - 15 februari 2019, bezoek www.philips.com/himss en volg @PhilipsLiveFrom voor #HIMSS19-updates gedurende het evenement.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 74.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2017 een omzet van 17,8 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Over NewYork-Presbyteriaan

NewYork-Presbyterian is een van de meest uitgebreide, geïntegreerde academische gezondheidszorginstellingen van het land, waarvan de organisaties zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit, meest meelevende zorg en service aan patiënten in de agglomeratie New York, nationaal en over de hele wereld. In samenwerking met twee gerenommeerde medische scholen, Weill Cornell Medicine en Columbia University Vagelos College of Physicians and Surgeons, wordt NewYork-Presbyterian consequent erkend als een leider in medisch onderwijs, baanbrekend onderzoek en innovatieve, patiëntgerichte klinische zorg.

NewYork-Presbyterian heeft vier belangrijke divisies:

  • NewYork-Presbyterian Hospital staat op de eerste plaats in de agglomeratie New York door de U.S. News and World Report en is herhaaldelijk uitgeroepen tot de Honor Roll van "America's Best Hospitals". 
  • NewYork-Presbyterian Regional Hospital Network bestaat uit ziekenhuizen en andere faciliteiten in de metropoolregio New York.
  • NewYork-Presbyterian Physician Services, die medische deskundigen verbindt met patiënten in hun gemeenschappen. 
  • NewYork-Presbyteriaanse Gemeenschap en Volksgezondheid, die ambulante zorgnetwerkplaatsen en gemeenschapsgezondheidszorginitiatieven omvat, waaronder NewYork Quality Care, de Accountable Care Organization die gezamenlijk is opgericht door NewYork-Presbyteriaans ziekenhuis, Weill Cornell Medicine en Columbia.
Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Kathy O'Reilly

Kathy O'Reilly

Philips Global Press Office

Tel.: +1 978-221-8919

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Mahlori Isaacs

NewYork-Presbyterian

Tel: +1 347-802-5492

Media assets

NewYork-Presbyterian expands telehealth offerings with Philips remote patient monitoring to enhance care quality.

With Philips remote patient monitoring, healthcare. organizations can expand their virtual care capabilities to help improve outcomes and reduce cost

Deel op social media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.