16 januari 2018

Philips en PSV richten Kinder Innovatie Raad op

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van PSV in het Philips Stadion maakten Philips en PSV bekend een Kinder Innovatie Raad op te richten. De Kinder Innovatie Raad bestaat uit tien jonge PSV-fans tussen de 10 en 14 jaar. De Kinder Innovatie Raad komt tenminste één keer per seizoen bijeen in het Philips Stadion om, samen met Philips en PSV, ideeën te ontwikkelen over het stadion van de toekomst.

Nieuwe generatie betrekken bij ontwikkeling innovatieve omgeving

Hans de Jong (President Philips Nederland): “Dat de wereld verandert is niet nieuw. Het tempo waarmee ligt echter steeds hoger. Om nu eens op een geheel andere wijze naar innovaties in het stadion te kijken gaan we samen met PSV de Kinder Innovatie Raad oprichten. Kinderen worden niet tegengehouden door conventies en routine. Zij denken op een creatieve manier na over de toekomst. Door hun unieke denkwijze verwachten we dat er ideeën voor innovaties ontstaan die de beleving van het stadion voor alle gebruikers verder zou kunnen verbeteren.”

De Kinder Innovatie Raad is een goed voorbeeld van ‘Fans First’, een traject waarin we onze fans letterlijk op de eerste rij zetten door hen bijvoorbeeld te laten debatteren over de jaarcijfers en vragen te laten stellen over het aan- en verkoopbeleid van de club.

Toon Gerbrands

Algemeen directeur PSV

Toon Gerbrands (Algemeen directeur PSV): “De Kinder Innovatie Raad is een goed voorbeeld van ‘Fans First’, een traject waarin we onze fans letterlijk op de eerste rij zetten door hen bijvoorbeeld te laten debatteren over de jaarcijfers en vragen te laten stellen over het aan- en verkoopbeleid van de club. In het Philips Stadion zijn we continu bezig met het verder verbeteren van de stadionbeleving. Om alle bezoekers, nu en in de toekomst, te blijven verrassen met een innovatieve omgeving willen we de nieuwe generatie nauwer betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Zo zorgen we er samen voor dat het Philips Stadion het beste stadion blijft voor live voetbal en entertainment.”

Aanmelden via ‘Proud of You’

Vanaf maandag 22 januari kunnen kinderen zich aanmelden via www.philips.nl/proudofyou. De definitieve Kinder Innovatie Raad wordt voorgesteld tijdens de wedstrijd PSV – SC Heerenveen op zaterdag 17 februari in het Philips Stadion. 

Video thumbnail image

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 73.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Over PSV

De Eindhovense Voetbalvereniging PSV (Philips Sport Vereniging) werd opgericht op 31 augustus 1913 tijdens een groots Philips sportfeest, georganiseerd ter viering van 100 jaar onafhankelijkheid van Nederland. De club begon als een fabrieksploeg van de N.V. Philips’ Gloeilampenfabrieken en trad in 1915 toe tot de Nederlandse competitie. In minder dan tien jaar wist PSV op te klimmen tot de hoogste klasse van het Nederlands voetbal, waaruit de club sinds 1926 niet meer is verdwenen. PSV werd in haar 104-jarig bestaan in totaal 23 maal Nederlands kampioen, negen keer nationaal bekerwinnaar, won elfmaal de Johan Cruijff Schaal, in 1978 de UEFA Cup en in 1988 de Europa Cup I. Meer informatie over PSV vindt u op PSV.nl.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Media assets

Deel op social media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.