23 november 2017

Join the force: Philips lanceert vijf limited edition Star Wars™ scheerapparaten


Premium technologie voor een krachtige en comfortabele scheerbeurt

  • Elektrische scheerapparaten met uniek Star Wars design voor nat en droog scheren 
  • Geavanceerde V-Track PRO-technologie voor een krachtige, comfortabele scheerbeurt

Eindhoven – Philips introduceert een reeks iconische scheerapparaten geïnspireerd op Star Wars™ in aanloop naar de nieuwe film Star Wars: The Last Jedi, vanaf 13 december te zien in de Nederlandse bioscopen. De limited editions maken onderdeel uit  van een internationale samenwerking tussen The Walt Disney Company en Philips. Deze collectie wordt gekenmerkt door een combinatie van cutting-edge technologie en nog nooit eerder vertoonde designs, gebaseerd op karakters uit de film.

Choose your side: ‘The Dark Side’ of ‘The Light Side’ 

Het scheerapparaat dat The Light Side symboliseert (SW7700) is ideaal voor de gevoelige huid. Dankzij de V-track Precision PRO-mesjes scheer je perfect glad zonder dat trekkende gevoel. Zelfs bij stoppels van drie dagen. De flexibele scheerhoofden – met vijf draairichtingen – volgen met gemak de contouren van het gezicht en de hals, waardoor de huid minimaal wordt belast. Huidirritatie behoort tot het verleden dankzij de speciaal ontworpen wrijvingsarme SkinGlide-ringen.

 

Het is verleidelijk om naar The Dark Side ( SW9700) over te stappen... Je creëert je ultieme scheerresultaat eenvoudig met de drie verschillende scheerstanden: gevoelig, normaal of snel. Ook dit apparaat is voorzien van V-track Precision PRO-mesjes en bevat 72 zelfslijpende mesjes voor 151.000 trims per minuut. Geen enkele haar blijft overeind, ongeacht de haarlengte of groeirichting. De scheerhoofden bewegen in acht draairichtingen waardoor je 20% meer haar scheert met elke beweging, voor een ultra glad resultaat.

Last but not least: test de kracht van Poe Dameron’s X-wing fighter, R2-D2 en BB-8

Het X-wing fighter scheerapparaat (SW6700) met V-Track precision PRO en ContourDetect-scheerhoofden is uitermate geschikt voor iedereen met zware baardgroei dankzij 20% extra vermogen in de Turbo+-modus. Het rode X-wing symbool knippert tijdens gebruik.

 

De laatste twee scheerapparaten uit de serie zijn de SW3700 en SW5700, dé publieksfavoriet BB-8. Beiden bevatten het Philips ComfortCut-messysteem voor een comfortabele (droge) scheerbeurt. Daarbij hebben de scheerhoofden een afgerond profiel waardoor je beschermt bent tegen scheerwondjes.

Prijzen en beschikbaarheid

De Star Wars™ scheerapparaten van Philips zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en worden geleverd met een SmartClick-precisietrimmer (met uitzondering van de SW3700, daar zit een uitklaptrimmer bij). De adviesprijzen staan hieronder. Kijk hier voor meer informatie over deze limited edition Star Wars serie.

 

Star Wars™ Shaver 3000 SW3700/07 €74,99

Star Wars™ Shaver 5000 SW5700/07 €99,99

Star Wars™ Shaver 6000 SW6700/14 €149,99

Star Wars™  Shaver 7000 SW7700/67 €209,99 

Star Wars™  Shaver 9000 SW9700/67 €259,99

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.com/newscenter.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.