9 juni 2017

Gezonder tandvlees in slechts twee weken met de Philips Sonicare AirFloss Ultra1


Voor iedereen die geen tijd (of zin!) heeft om te flossen

Eindhoven – Philips Sonicare introduceert AirFloss Ultra, speciaal ontwikkeld voor iedereen die geen fan is van traditioneel flossen. De nieuwe AirFloss Ultra reinigt krachtig en veilig tussen de tanden én op de lastige plekjes, met behulp van lucht en (mond)water. Nog nooit was het zo makkelijk om een gezonde gewoonte te starten. Door de unieke microdruppeltechnologie duurt het slechts 60 seconden om je hele gebit goed te reinigen. Bovendien helpt AirFloss Ultra om gaatjes te voorkomen en tandplak effectief, tot wel 99,9% te verwijderen.²  

 

De AirFloss Ultra is eenvoudig in gebruik en door de verschillende standen, geheel af te stemmen op jouw eigen voorkeuren. Het apparaat beschikt over een aantal verbeterde gebruikersfeatures:

  • Nieuwe hoogwaardige spuitkop – door de krachtige lucht- en microdruppeltechnologie wordt tandplak nog effectiever en efficiënter verwijderd;
  • Triple-burst technologie – selecteer eenvoudig één van de drie standen. Pas de krachtige spray naar wens aan door op de startknop te drukken of deze in te houden en kies voor enkele, dubbele, drievoudige of continue automatische bursts; 
  • Altijd gebruiksklaar - Vul het reservoir met water of mondspoeling. Het reservoir heeft een 50% grotere opening dan de vorige versie.

 

Prijs en beschikbaarheid

Philips Sonicare Airfloss Ultra is nu verkrijgbaar. De producten zijn beschikbaar vanaf €99,99 in een witte, roze en zwarte variant en verkrijgbaar inclusief minimaal 1 handvat, 1 spuitkop en 1 docking station. Andere varianten beschikken ook over een spuitkophouder en 2 spuitkoppen.

 

Noot voor de redactie:

¹ Klinisch bewezen. Indien gebruikt in combinatie met een gewone tandenborstel en antibacterieel mondwater bij patienten met lichte tot matige tandvleesontsteking. 

² Bewezen in laboratoriumstudie. Werkelijke resultaten kunnen per persoon verschillen.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.com/newscenter.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Laura Seikritt

Laura Seikritt

Senior Public Relations Lead Personal Health Benelux 

Tel.: +31 6 20740318

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Media assets

Deel op social media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.