21 februari 2017

Philips publiceert Annual Report 2016

Amsterdam – Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHIA) publiceert vandaag zijn Annual Report 2016 en verwacht later vandaag in de Verenigde Staten het ‘Form 20-F’ voor 2016 in te dienen bij de US Securities and Exchange Commission (www.sec.gov).

 

Het Annual Report 2016 zal op 11 mei 2017 worden behandeld tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De oproep en de agenda (inclusief toelichting) voor de vergadering zullen te zijner tijd worden gepubliceerd.

 

Aandeelhouders en andere belangstellenden kunnen het Annual Report 2016 downloaden via deze link. Een kopie van het voornoemde ‘Form 20-F’ voor 2016 komt beschikbaar via deze link en is tevens gratis schriftelijk opvraagbaar bij het Annual Report Office van Philips.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 70.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2015 een omzet van 16,8 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Marianne Nouwens

Woordvoerder Philips Benelux
Tel.: +31 6 11 58 10 04

Deel op social media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.