Nieuwscentrum

Overleg nieuwe sponsorovereenkomst met PSV gaande


Band tussen Philips en PSV blijft onverminderd sterk

april 22, 2015

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2015/20150422-Overleg-nieuwe-sponsorovereenkomst-met-PSV-gaande.html Link gekopieerd

Philips en PSV zijn in gesprek over een nieuwe sponsorovereenkomst vanaf 2016, waarbij Philips samen met PSV op zoek gaat naar een toekomstbestendige relatie in een substantieel partnership. Hierbij maakt Philips ruimte voor een nieuwe shirtsponsor. Wij zijn trots op onze relatie met PSV, deze is bijzonder en de banden tussen oprichter en club blijven onverminderd sterk.

 

Philips blijft, als de huidige contractperiode na 2016 is afgelopen, één van de belangrijkste sponsors van PSV. “We willen de inhoud van de relatie aanpassen aan de ambitie van de onderneming. Hierbij kunnen veel voor elkaar betekenen, bijvoorbeeld door gezamenlijk te innoveren op het gebied van stadionverlichting of gezondheid, belangrijke richtingen in de toekomst van onze onderneming. We geven PSV hiermee tevens ruimte om te groeien”, zegt Hans de Jong, CEO Philips Benelux.

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2015/20150422-Overleg-nieuwe-sponsorovereenkomst-met-PSV-gaande.html Link gekopieerd

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 105.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.com/nieuwscentrum.

.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.