Ik kreeg recent weer een melding dat er een update beschikbaar was voor mijn telefoon. Niks geks. Eén druk op de knop en meteen laten draaien. Voor ons heel normaal. Mijn telefoon is een verlengstuk van mezelf dus ik verwacht ook dat hij up-to-date is. In het ziekenhuis is medische technologie een verlengstuk van de specialist. Het is daarom belangrijk om ook deze technologie up-to-date te houden. Updates voor kleine bug fixes om je data te beschermen en je toestel werkend te houden, zijn noodzakelijk. Je mag ervan uit gaan dat dat standaard is inbegrepen, bij ieder product dat op software draait. Maar hoe zit het met de upgrades? Als je software verouderd is, merk je dat. Hij werkt niet meer zo snel. Het is niet langer je verlengstuk. Tijd voor een upgrade. Zou het niet mooi zijn als dat ook kan met je medische technologie? Updates voor een goede werking van je systeem staan buiten kijf. Het moet kunnen blijven werken zoals het deed. Maar wil je daadwerkelijk vernieuwen dan zul je moeten blijven upgraden. Op onze nieuwe platformen, Azurion en Zenition, kan dit nu met Technology Maximizer (TechMax).
Zeker in ons vakgebied, waar innovatie aan de orde van de dag is, is een oplossing waarbij je altijd state-of-the-art blijft cruciaal. Want eigenlijk willen we allemaal vooroplopen en mensen de kans geven op een beter, fijner, gezonder leven. Met minimaal invasieve procedures kunnen we dat. We kunnen mensen de ene dag behandelen en de volgende dag weer naar huis sturen om te herstellen. En dat herstel gaat nog eens stukken sneller. Hoe mooi is dat? Doordat wij werken met een open platform, zijn de ontwikkelingen haast niet bij te houden. Dan kun je al gauw het idee krijgen dat je continue achter de feiten aan loopt. En met de juiste upgrades en updates kunnen we dat gevoel in ieder geval voorkomen. Zie Technology Maximizer dus als een verzekering van de toekomstbestendigheid van het systeem en van de bijbehorende investering.
Een verzekering van de toekomstbestendigheid van het systeem en van de bijbehorende investering
Als ik terugkijk naar de afgelopen 3 jaar dan zie ik bijvoorbeeld op ons Allura-platform al meer dan 10 relevante upgrades binnen Technology Maximizer. Denk aan de release van nieuwe coronary tooling voor cardiologie, en vasculaire functionaliteit voor radiologen. Ook op ons Azurion-platform hebben we al veel geïnnoveerd zoals een nieuwe systeem-upgrade met Azurion 2.1, en een complete verbetering van onze Vasculaire suite met SmartCT. Meer van dit soort upgrades hebben we per anderhalf jaar op de planning staan. Heb je al deze innovaties niet, dan heb je nog steeds een schitterend systeem. Maar voor gebruikers en voor patiënten zou net dat stukje verbetering mogelijk zijn, als je maar die upgrade had. En als dat kan zonder nadenken of grote investeringsaanvragen, is dat natuurlijk helemaal mooi.
Een upgrade bijna net zo makkelijk als een upgrade van je telefoon. Daar willen we eindigen.
Met TechMax is een ziekenhuis ervan verzekerd dat het steeds de laatste en nieuwste updates en vooral upgrades heeft. Bij aanschaf sluit je een contract af en wij zorgen dat je continue bij blijft. Wat nu alsje een ouder systeem hebt. Ook dat is geen probleem. Voor mensen met een bestaand systeem, na 1 januari 2014 geïnstalleerd, hebben we Get to Current. Met dit programma zorgen we dat alle upgrades die je nog ‘tegoed’ hebt, doorgevoerd worden en vervolgens loop je mee in het TechMax-metrum. In onze doorlopende ambitie om de zorg te verbeteren, denk ik dat we hier een erg mooie oplossing hebben. Zonder al te veel moeite kun je state-of-the-art blijven en zorgen dat je continue blijft vernieuwen en verbeteren. Een upgrade bijna net zo makkelijk als een upgrade van je telefoon. Daar willen we eindigen.
Head of Image Guided Therapy Ernst Wodrada leidt het Image Guided Therapy-team in de Benelux. Dat team houdt zich bezig met het verder uitbouwen van de leiderschapspositie voor minimaal invasieve beeldgestuurde procedures. Door het samenbrengen van systemen, software, devices, educatie en services helpt Philips de klant op korte en lange termijn bij het verder innoveren van chirurgische ingrepen. Dit zorgt voor minimale impact op de patiënt, om zo de uitkomsten van de behandeling te verbeteren en de doorstroom op operatiekamers te verhogen.