masthead apple cucumber kale smoothie l

nov 07, 2018

Met een fit gevoel de decembermaand door

Gemiddelde leestijd: 2-4 minuten

            

Sommige mensen lijken altijd te bruisen van energie. Hoe doen ze dat nu het ’s ochtends nog zo lang donker blijft, je me-time erbij in schiet met al die gezellige borrels en feestjes, en je eigenlijk ook minder gezond eet dan normaal? Goed nieuws: met deze tips en tricks is het heel gemakkelijk om je zelfs tijdens de decembermaand lekker fit en energiek te voelen.

Balans is key

Tussen al die gezellige borrels en etentjes is het belangrijk om extra goed voor jezelf te zorgen. Na die heerlijke hapjes en drankjes heeft je lichaam namelijk behoefte aan gezonde voeding. De ideale manier om snel veel fruit en groenten binnen te krijgen, is door een gezond sapje of smoothie te maken met jouw favoriete ingrediënten. Pak de sapcentrifuge erbij en maak bijvoorbeeld een lekkere groene komkommer twist. Of ga voor een instant vitamineboost en maak de ACE multivitaminedrank! Liever een smoothie met meer body? Maak dan het schoonheidsdrankje Beautiful Thursday in de blender. Je blender of soupmaker is ook ideaal om een gezonde soep mee te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een winterse pompoensoep? Energie gegarandeerd. 

Blender

Licht in de duisternis

Vind jij het ook zo lastig om in deze donkere dagen je bed uit te komen en heb je het gevoel dat je niet vooruit te branden bent? Dat kan komen door het gebrek aan zonlicht in deze periode van het jaar. En het later gaan slapen door alle feestjes en borrels helpt ook niet mee om een goede nachtrust te hebben. Een wake-up light kan je helpen om uitgeruster wakker te worden. Deze lamp simuleert een natuurlijke zonsopgang, waardoor je op een fijne, energieke manier wakker wordt. En daar blijft het niet bij, dit fitte gevoel behoud je de rest van de dag! 

Wake-up Light

Detox je huid

Ook je huid heeft het flink te verduren tijdens de feestdagen. Naast de invloed van slechtere voeding, gebruik je vaak net iets meer make-up en ben je veel on the go. Met als resultaat dat je vlekjes en puistjes kunt krijgen. Houd je huid gezond en stralend met een goede gezichtsverzorgingsroutine. Gebruik een gezichtsreinigingsapparaat zoals VisaPure met een roterend en vibrerend  borsteltje, waarmee je jouw huid vele malen beter reinigt dan met de hand.  

VisaPure gezichtsreinigingsborstel

Fijne feestdagen en een energiek nieuw jaar!

Deel op social media

Onderwerpen

Auteur

Laura Seikritt

Laura Seikritt

Senior Public Relations Lead Personal Health Benelux 

Tel.: +31 6 20740318

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.