Nieuwscentrum
masthead philips series5000 lattego ep5335 10 2 l

nov 07, 2018

Inspiratie voor de mooiste cadeaus

Gemiddelde leestijd: 4-6 minuten

      

December is een geweldige maand, met veel gezellige dagen, lekker eten en drinken en tijd voor vrienden en familie. Maar het kan ook voor flinke stress zorgen. Naast the usual (wat zet ik nu weer op tafel?!), scoort cadeaustress ook hoog. Want het is ieder jaar weer een klus om een bijzonder cadeau te vinden voor familie en vrienden. Wat geef je bijvoorbeeld aan iemand, die eigenlijk alles al heeft? Of aan iemand, die het zèlf al niet weet? Handige tips, een shortlist aan de laatste cadeautrends, kunnen je een zetje in de juiste richting geven. Graag stellen wij onze favoriete cadeautips voor! 

Fijne cadeaus met een prachtig design

Je maakt iedereen blij met cadeaus waarbij extra aandacht is besteed aan het design. Zeker als dit ook nog een cadeau betreft dat je geliefde helpt om gezondere routines aan te houden. Denk bijvoorbeeld aan de Sonicare DiamondClean Smart. Deze slimme tandenborstel is er in verschillende kleuren, zoals donkerblauw en roze, en heeft een chique oplaadglas. Mooi voor in de badkamer én goed voor een gezonde, stralende lach! 

Een goed designcadeau voor in de slaapkamer is een Wake-up Light. Met de Somneo Sleep & Wake-up light word je prettiger wakker en slaap je rustiger in. Je geeft dan niet alleen een goede nachtrust en heerlijk ontwaken cadeau, maar ook een sfeervolle lamp voor in de slaapkamer. 

Op zoek naar iets moois voor in de keuken? Denk dan aan de Philips LatteGo, waarmee je de lekkerste cappuccino’s en espresso’s maakt. Gemakkelijk, snel, hoge kwaliteit koffie en in een nieuw design. 

Tenslotte onze nieuwste huisvriend: de snoerloze stofzuiger SpeedProMax. Opruimen (en daarmee knoeien dus ook), is zo geen issue meer.

DiamondClean Smart

Verwencadeaus voor haar

Onze Philips Beauty producten zijn erg gewild. Wat dacht je van een VisaPure minigezichtsreiniger? Reinigt snel en grondig, heeft een trendy design en is eigenlijk onmisbaar in de badkamer. Of ons nieuwste hair care product: de Heated Straightening Brush, de MoistureProtect straightener of de StyleCare Prestige AutoCurler? Met de autocurler maak je de prachtigste krullen, snel en veilig. Ben je op zoek naar een extra luxe cadeau? Denk dan aan de Lumea Prestige, een IPL ontharingsapparaat voor een zijdezachte en haarvrije huid.  

Autocurler

Echte mannencadeaus

Een product waar mannen dagelijks profijt van hebben: een nieuwe shaver of trimmer. Tijd om dat oude scheerapparaat of die oude trimmer (die eigenlijk niet meer voldoen) de deur uit te zetten! Denk bijvoorbeeld aan de baardtrimmer 7000, perfect om de baard mee te trimmen. Extra handig aan dit apparaat is dat het de geknipte haren direct opvangt. Trimmen zonder rommel, dus! Voor mannen die graag expirimenteren met hun look is er de OneBlade waarmee je kunt scheren, trimmen en stylen. Dit handzame (en fijn geprijsde) apparaat helpt om te variëren met verschillende baardstijlen. Wanneer je op zoek bent naar een shaver voor een man met een snel geïrriteerde huid, kies dan voor een Shaver 7000. Wil je echt uitpakken? Dan hebben we ons nieuwste paradepaardje, de Shaver 9000 Prestige; het meest geavanceerde scheerapparaat van Philips voor ultieme gladheid en comfort.

Voor de kleintjes

Kinderen en tandenpoetsen, het blijft een dagelijkse uitdaging. Gelukkig is er Sparkly, een pluizig vriendje die kinderen op een leuke manier leert hun tanden goed te poetsen, waar ze hun leven lang profijt van hebben. Met de Sonicare for Kids Connected wordt tandenpoetsen nog leuk!

Sonicare for Kids Connected

Voor foodies

Zoek je een leuk cadeau voor een echte foodie? Geef bijvoorbeeld een blender cadeau, hiermee maak je in een handomdraai gezonde en lekkere smoothies of sapjes of pureer je gemakkelijk de lekkerste sauzen. Verse pasta in een handomdraai, zonder rommel. Kàn dat? Met een pastamachine heb je binnen 10 minuten vers gemaakte pasta (bijvoorbeeld met spinazie- of bietensap!) - de machine mengt, kneedt én duwt de verse pasta door de voorgevormde opzetstukken, bijvoorbeeld voor verse spaghetti, penne of lasagnebladeren. Makkelijker gaat niet!

Met de Airfryer geef je de perfecte tool in de keuken cadeau, ideaal om heerlijk krokante frietjes en snacks te bereiden. Maar wist je dat je met de Airfryer veel meer kan? Bakken, braden en grillen is allemaal mogelijk. Binnen no-time wordt de Airfryer jouw keukenvriend waarmee je snel en gemakkelijk gezonde maaltijden op tafel zet.   

Airfryer

Deel op social media

Onderwerpen

Auteur

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.