Websummit Atul Gupta

dec 23, 2022

Kan Augmented Reality (AR) op een dag jouw leven redden?

Gemiddelde leestijd: 1-2 minuten

Nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, cloud en augmented reality (AR) zullen voor een revolutie zorgen in de gezondheidszorg. Zo zou AR artsen mogelijk nieuwe manieren kunnen bieden om in ons lichaam te kijken en ons nauwkeuriger dan ooit te behandelen. En dat zelfs vanaf de andere kant van de wereld. Of kunnen verpleegkundigen wellicht ooit in één oogopslag een medisch noodgeval voorspellen.

Tijdens de WebSummit van afgelopen jaar, een van ‘s werelds grootste technologieconferenties, nam Dr. Atul Gupta – Chief Medical Officer for Image Guided Therapy bij Philips en werkzaam als interventieradioloog – het publiek mee op een reis door de gezondheidszorg van vandaag en morgen. 

Video thumbnail image

Atul: "Bij Philips zetten we ons in om het leven van 2,5 miljard mensen per jaar te verbeteren voor 2030, waaronder 400 miljoen mensen in achtergestelde gemeenschappen. Technologieën zoals AR, en andere hoopvolle ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie, cloud en robotics spelen daarbij een belangrijke rol. Ze helpen je met tijdige toegang tot de juiste zorg, ongeacht waar je woont."

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Pieter de Meer

Pieter de Meer

PR & Communications Manager Health Systems Benelux

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.