masthead eline haaften eline van haaften l

dec 10, 2020

De Ingenieur: talent Eline van Haaften bouwt mee aan een betere wereld

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

Wie zijn de vijftien grootste ingenieurstalenten van dit moment? De Ingenieur, een blad van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI), stelt ze aan ons voor. Deze ingenieurs, allemaal jonger dan 35, hebben naast hun talent gemeen dat ze geloven in een betere toekomst, en er vol passie aan werken om die daadwerkelijk te realiseren. 

 

Ingenieurs veranderen de wereld op een positieve manier, zo ook Eline van Haaften (28), systeemtester bij Philips en één van de vijftien talenten van Nederland volgens het vakblad. Elsevier Weekblad noemde Eline eerder dit jaar nog in een overzicht van de dertig ‘smaakmakers van de komende decennia’.

Dromen waarmaken

Eline heeft een droom: een bijdrage leveren aan technische oplossingen in de zorg. Om die droom waar te maken stapte ze vanuit de onderzoekswereld op de universiteit over naar de praktijk. Eline vertelt in het artikel dat Philips voor haar eigenlijk altijd al heel erg voor de hand lag, omdat ze heel graag klinisch bezig wilde zijn: "Hier ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen deel van het grote project waar ik nu mee bezig ben én ik kan echt bijdragen aan innovatieve technologie die helpt om mensen beter te maken."

Hier kan ik echt bijdragen aan innovatieve technologie die helpt om mensen beter te maken.

Eline van Haaften

System Test Designer bij Philipsline

Ingenieurs veranderen de wereld

We leven in een veranderende wereld, jongeren nu zijn veel meer bezig met duurzaamheid en zorg voor de medemens dan vroeger. De uitdaging voor Eline en haar collega’s is om het systeem waar cardiologen katheters mee inbrengen zo comfortabel mogelijk te maken voor zowel arts als patiënt. 

 

Dat is ontzettend uitdagend en impactvol, maar Eline blijft nuchter: "ik ben ook nog maar net begonnen, dus net als iedereen op zoek naar mijn rol en hoe ik het beste iets kan bijdragen binnen het team."

Lees HIER het hele artikel in De Ingenieur. 

Capture artikel De Ingenieur

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.