masthead isp12 3d chest l

dec 01, 2020

RSNA2020 virtueel en op afstand

Gemiddelde leestijd: 6-8 minuten

Neem deel aan virtuele-standbeleving van Philips voor on-demand en live sessies, webinars, demo's en meer

Vanwege de COVID-19-pandemie en voor de eerste keer ooit is de Radiological Society of North America Annual Meeting (RSNA 2020) dit jaar een virtueel evenement. Voor het wereldwijde publiek van radiologen is een virtueel evenement niets nieuws. Geconfronteerd met de noodzaak om de acute en electieve zorg voor niet-COVID-patiënten te hervatten en te voldoen aan de toegenomen vraag vanwege COVID, moesten ze inventief zijn, en virtueel werken maakt daar deel van uit. Philips maakt nu op RSNA 2020 van de gelegenheid gebruik om radiologen de hulpmiddelen te presenteren die ze nodig hebben om veel van deze nieuwe manieren van werken te integreren in routinematige radiologieworkflows om zo te blijven voldoen aan de quadruple aim – betere patiënt uitkomsten, verbeterde patiënt ervaring, verbeterde zorgverleners ervaring en lagere zorgkosten – in het tijdperk van COVID en daarna.

Video Frans van Houten

Philips-oplossingen in de spotlights tijdens de virtuele RSNA 2020 

Dit jaar biedt Philips zijn bezoekers tijdens het Philips Live!-evenement op RSNA 2020 van 29 november tot en met 5 december een virtuele stand met het portfolio van radiologieoplossingen van Philips via een digitaal platform, waarbij ze kunnen deelnemen aan live en on-demand sessies, 3D-radiologieomgevingen kunnen verkennen en demo's van de nieuwste innovaties van Philips kunnen bekijken. Bezoekers kunnen ook luisteren naar keynotepresentaties, deelnemen aan symposia en specialistische webinars, en direct in contact komen met specialisten en executives van Philips door een persoonlijke virtuele afspraak te boeken. 

 

Tijdens de virtuele bijeenkomst van de Radiological Society of North America (RSNA) dit jaar zet Philips de Philips Radiology Workflow Suite centraal, totaaloplossingen die de operationele efficiëntie vergroten door middel van integratie, digitalisering en virtualisatie van radiologie. Tijdens het evenement presenteert Philips voor het eerst een gecoördineerd aanbod van belangrijke oplossingen, die samen de hele radiologieworkflow verbeteren en zo de meest urgente operationele uitdagingen in de diagnose- en interventieradiologie afhandelen. 

 

Als een van de nieuwste ontwikkelingen introduceert Philips het eerste multimodale, leverancier-agnostische Radiology Operations Command Center. Philips Radiology Operations Command Center [1] biedt de mogelijkheid tot gevirtualiseerde beeldvormingsbewerkingen via een privé-, beveiligd en controleerbaar telepresence-platform. Philips is het eerste bedrijf dat een Radiology Command Center-oplossing op de markt brengt die kan worden geïntegreerd met bestaande technologieën en systemen buiten Philips.

Philips-oplossingen op RSNA 2020: precisiediagnose bevorderen voor een behandeling met voorspelbare resultaten

Vanaf het moment dat een patiënt wordt doorverwezen naar radiologie tot de tijd dat zijn/haar klinische status bekend is, hangt de juiste zorg af van complexe workflows waarin precisie en efficiëntie essentieel zijn. Van gegevensgestuurd praktijkmanagement en verbetering van de ervaring van radiologiemedewerkers en patiënten tot het vergroten van het diagnostisch vertrouwen tot het verbeteren van de patiëntenzorg: Philips verbindt de juiste gegevens, technologie en klinische inzichten om de weg van de patiënt naar precisiediagnose en -behandeling te openen.

 

Belangrijke aandachtsgebieden voor Philips op RSNA zijn onder meer:

  • Magnetische resonantie (MR) – Philips Ingenia Ambition, gebaseerd op de eerste en enige volledig afgesloten BlueSeal-magneet, biedt een productievere [2] MR-operatie zonder helium die haarscherpe beelden genereren. Ingenia Ambition met Compressed SENSE-acceleratie voert MRI-onderzoeken tot 50% sneller uit [3] voor alle anatomische gebieden in zowel 2D- als 3D-scans. Het SmartPath-upgradeprogramma maakt het nu mogelijk voor klanten om de levensduur van hun bestaande MR-apparatuur te verlengen en eenvoudig een upgrade naar de nieuwste technologie uit te voeren voor succes op de lange termijn.
  • Computertomografie (CT) – Philips Incisive verbetert de CT-ervaring voor patiënten en personeel en beperkt daarbij de kosten in de gehele organisatie om aan de meest urgente, klinische en operationele doelstellingen te voldoen.
  • Digital PET/CT – Philips Vereos is de eerste en enige volledig digitale, klinisch bewezen PET/CT-oplossing ter wereld. Met de eigen Digital Photon Counting-technologie voor uitstekende vooruitgang in de gehele beeldvormingsketen is Vereos een voorbeeld van een bewezen totaaloplossing die eerder meer laat zien en helpt om de patiëntenzorg te verbeteren en kosten te beheersen.
  • Diagnostische röntgensysteem – Philips DigitalDiagnost C90 is ontworpen om te voldoen aan de diagnostische beeldvormingsbehoeften van de meest veeleisende instellingen, zodat meer patiënten per dag kunnen worden behandeld en de wachttijd voor patiënten kan worden verkort door de tijd tot diagnose te verminderen met innovatieve hulpmiddelen die voor een efficiënte workflow zorgen. 
  • Advanced Visualization Workspace - Philips IntelliSpace Portal is een geavanceerde softwareoplossing voor visualisatie en analyse die is ontwikkeld ter ondersteuning van het diagnostische proces, de follow-up en communicatie tussen klinische domeinen en modaliteiten via een verbonden en veilige workflow. De oplossing is een multimodale en leverancier-agnostische uitgebreide suite van geavanceerde visualisatieoplossingen voor radiologie

Klinische en operationele prestaties optimaliseren in de interventieruimte

Naast oplossingen voor diagnose vertoont Philips ook zijn intuïtieve, geïntegreerde en efficiënte Image Guided Therapy Systeem - Philips Azurion, waarmee de capaciteiten van het platform om de kwaliteit en efficiëntie van interventieprocedures verder te verbeteren, toenemen. Het geavanceerde beeldgeleide therapieplatform is het eerste platform in de industrie dat de bediening van toepassingen voor beeldvorming, fysiologie, hemodynamiek en informatica combineert met intuïtieve aansturing van de arm vanaf de tafel, waardoor artsen alle toepassingen vanaf één aanraakscherm kunnen bedienen en in realtime de juiste zorg kunnen kiezen, begeleiden, uitvoeren en bevestigen.

Webinars tijdens RSNA 2020

Philips nodigt deelnemers van RSNA uit om de hele week door webinars en symposia bij te wonen waarin onderwerpen variërend van innovatieve oplossingen als reactie op COVID-19 tot de rol van kunstmatige intelligentie in diagnostische beeldvorming aan de orde komen.  Het programma van Philips met webinars en symposia omvat: 

 

 

1 december, 07.00 CST

COVID-19: de cruciale rol van innovatie – experts reageren op COVID-19 door gebruik te maken van de diepgaande kennis van diagnostische beeldvorming, echografie en informaticaoplossingen voor de gezondheidszorg van Philips om de doorstroom te verhogen, de zorgen van patiënten te verminderen en de naadloze stroom van informatie te garanderen. Meld je hier aan.

 

2 december, 07.00 CST

Zorg op afstand: hoe samenwerkings- en virtuele mogelijkheden radiologie transformeren – hoor van experts hoe ze gebruikmaken van teleradiologie en tele-acquisitie om de samenwerking binnen radiologie te transformeren, workflows te verbeteren en de ervaringen voor patiënten en personeel te bevorderen. Meld je hier aan.

 

3 december, 07.00 CST

Ontwikkeling, implementatie en voortdurende verbetering van AI voor diagnostische beeldvorming versnellen – een webinar waarin wordt besproken hoe een infrastructuur kan worden aangelegd om de uitdagingen aan te gaan van de implementatie van AI in diagnostische radiologie op grote schaal door middel van 'stille' feedback van radiologen terwijl ze routinematig casussen interpreteren. Meld je hier aan.

 

Philips Live! op RSNA 2020 loopt van 29 november - 5 december. Ga naar Philips Live! op RSNA 2020 voor meer informatie of om je aan te melden.

 

[1] Philips Radiology Operations Command Center is alleen beschikbaar in Noord-Amerika.

[2] Vergeleken met de Ingenia 1.5 T ZBO-magneet.

[3] Vergeleken met Philips-scans zonder Compressed SENSE.

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Pieter de Meer

Pieter de Meer

PR & Communications Manager Health Systems Benelux

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.