masthead 113399 mr ingenia ambient 40375 to share l

dec 10, 2019

Trouw: “Philips marktleider medische apparatuur: diagnose sneller stellen met 3D-beelden”

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

In aanloop naar RSNA leggen Kees Wesdorp, General Manager Diagnostic Imaging en Bert van Meurs, Chief Business Leader Image Guided Therapy in Trouw uit hoe Philips zich probeert te onderscheiden ten opzichte van zijn concurrenten.

 

Wesdorp vertelt: “Alle bloedvaten van één mens hebben samen een lengte waar je twee keer de wereld mee rond kunt. Als je dat weet, dan begrijp je ook dat een specialist high tech apparatuur nodig heeft om al die vaten te kunnen bestuderen.” Wesdorp legt uit dat de software die bij hardware geleverd wordt, daarbij steeds belangrijker wordt. De rol van data en digitale kennis groeit exponentieel.

Alle bloedvaten van één mens samen, hebben een lengte waar je twee keer de wereld mee rond kunt. Als je dat weet, dan begrijp je ook dat een specialist high tech apparatuur nodig heeft om al die vaten te kunnen bestuderen.

Kees Wesdorp

General Manager Diagnostic Imaging

Een goed beeld

Philips wil niet alleen het leven van mensen verbeteren met zijn innovaties, zij wil ook ziekenhuizen helpen zo efficiënt mogelijk te werken. In de markt voor medische apparatuur draait het om een goed beeld. Dat beeld levert Philips door zijn klanten te ondersteunen in het gebruik van de apparatuur en de bijbehorende geavanceerde software. “Een goed beeld op het scherm geeft de dokter ook letterlijk een goed beeld van de patiënt”, aldus Bert van Meurs. 

Een goed beeld op het scherm geeft de dokter ook letterlijk een goed beeld van de patiënt.

Bert van Meurs

Chief BL Image Guided Therapy

Het draait om de patiënt

En om die patiënt, daar is het uiteindelijk toch om te doen. Het zal nooit een fijne ervaring zijn om naar het ziekenhuis te moeten, maar Philips probeert het bezoek comfortabeler te maken, de angst weg te nemen en patiënten beter voor te bereiden. Een ontspannen patiënt zorgt voor nauwkeurigere beelden.

Trouw: “Philips marktleider medische apparatuur: diagnose sneller stellen met 3D-beelden”

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Pieter de Meer

Pieter de Meer
PR & Communications Manager Health Systems Benelux
Tel.: +31 6 25 26 90 65

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.