masthead Philips IFA2019 Berlin l

aug 30, 2019

Philips wint Red Dot 'Best of the Best' Design Award

Gemiddelde leestijd: 2-4 minuten

Philips heeft de prestigieuze Red Dot ‘Best of the Best’ design award gewonnen. De deskundige jury van de Red Dot Design Awards: Brands & Communication Design 2019 prees het gezondheidstechnologiebedrijf voor al het werk in de categorie ‘Medical and Healthcare’. 

 

Met meer dan 8.500 inzendingen maken de Red Dot Awards for Brands & Communication Design deel uit van één van 's werelds grootste designcompetities. Dit jaar ontving minder dan één procent van alle inzendingen de felbegeerde 'Best of the Best'-onderscheiding. Dat is een erkenning voor de hoogste normen van kwaliteit en designleiderschap.

Eén merk, één missie, één visie

"Het Philips-merk staat voor meer dan 125 jaar innovatie. Deze prijs laat zien dat wanneer elke werknemer achter één merk, missie en visie staat, we onze positieve impact op de wereld enorm kunnen vergroten," zegt Sean Carney, Chief Design Officer & Head of Healthcare Transformation Services bij Philips.

Deze prijs laat zien dat wanneer elke werknemer achter één merk, missie en visie staat, we onze positieve impact op de wereld enorm kunnen vergroten.

Sean Carney

Philips Chief Design Officer & Head of Healthcare Transformation Services

"Ons merk weerspiegelt de kracht van Philips om met betekenisvolle innovatie een verschil te maken in het leven van mensen. Dat doen we door een ‘quadruple aim’ na te streven: de beleving van patiënt en zorgverlener verbeteren, het verbeteren van de gezondheidsresultaten, en het verlagen van de kosten van de zorg".

Video thumbnail image

NutriU & SleepMapper

Ook Philips NutriU app en Philips SleepMapper ontvingen een Red Dot Brands & Communication Design Award. De Philips NutriU-app is een persoonlijke voedingscoach, die persoonlijk advies en honderden uitgebalanceerde recepten aanbiedt. De Philips SleepMapper app kan onder andere worden gecombineerd met Philips Somneo Sleep & Wake-up Light. De Philips Somneo Connected detecteert en analyseert de omstandigheden in je slaapkamer. De app houdt je slaappatronen bij, meet de belangrijkste gegevens, voorziet je van feedback over je slaapomgeving en geeft slaaptips om tot een nog betere nachtrust te kunnen komen. 

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.