masthead constantijn van oranje en jeroen tas philips l

mrt 18, 2019

Startups ontmoeten dankzij Philips belangrijke spelers in de Nederlandse Sleep and Respiratory Care markt

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

     

Philips heeft vijf Sleep and Respiratory Care startups uitgenodigd om de belangrijkste spelers uit de branche te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan. Deze ontmoeting is onderdeel van het HealthWorks programma, waarin startups de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van de kennis, expertise en het innovatie-ecosysteem van Philips.

 

Het 12 weken durende startup programma is een zogenaamde ‘pressure cooker’. Door de startups in contact te brengen met verschillende stakeholders binnen het ecosysteem, worden inzichten verkregen uit verschillende invalshoeken. 

Philips is een goed voorbeeld van een Nederlands bedrijf dat op een innovatieve manier kijkt naar samenwerkingen met startups. En dat is wat we nodig hebben.

Prins Constantijn van Oranje

StartupDelta

Eén van de hoogtepunten van de ontmoeting was een gesprek met prins Constantijn van Oranje van StartupDelta. Hij sprak met hen over het startupmilieu in Nederland en Europa, de laatste ontwikkelingen binnen personal health op het gebied van slaap en de impact hiervan op het volksgezondheidsbeleid, en de samenwerking tussen bedrijven en startups.

 

Via HealthWorks biedt Philips wereldwijd programma’s aan die de samenwerking met startups heel concreet invulling geven. “Tijdens het programma kunnen we gerichter inzoomen op het valideren van de proposities van de startups”, zegt Koray Karakay, Innovation Lead voor HealthWorks bij Philips. “Het programma wordt gedaan in de geest van open innovatie. We helpen de startups met expertise, coaching en geven ze toegang tot ons health care ecosysteem.”  

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.