masthead noordhof prijs l

okt 24, 2018

Twee genomineerden Philips voor Ir. Noordhofprijs 2018

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

      

De Ir. Noordhofprijs wordt sinds 1986 jaarlijks uitgereikt aan de beste vakman of vakvrouw in Zuidoost-Brabant. Het is een prestigieuze prijs voor mensen die het verschil maken in hun vakgebied. De prijs is ook belangrijk voor de regio en een mooi instrument om het vakmanschap te promoten. Philips is dan ook trots sponsor van deze prijs die vernoemd is naar oud-Philipsdirecteur ir. Dirk Noordhof. De Philips genomineerden van dit jaar zijn Herman Nijenhuis en Jeffrey Tjokropido.

J Tjokrodipo

Geduld

Jeffrey Tjokrodipo werkte zich vanuit een monteursfunctie door zijn motivatie, kennis en kunde omhoog naar troubleshooter. Hij heeft in verschillende grote projecten meegedraaid en hij dankt zijn nominatie onder andere aan zijn geduld en zijn bereidheid om zijn kennis en kunde met collega’s te delen.

H Nijenhuis

Verbeterideeën

Herman Nijenhuis is vanuit Refurbished Systems (RS) genomineerd voor de Ir. Noordhofprijs. Hij is al jaren de-installatie engineer. Elke situatie in een ziekenhuis is anders, met uitdagingen die ter plekke moeten worden opgelost. Niet alleen zorgt Nijenhuis daarvoor, maar ook komt hij continu met verbeterideeën en voert hij deze in. Ook hij deelt zijn kennis met collega's en nieuwe mensen op een proactieve en leerzame manier.

 

De Ir. Noordhofprijs wordt 25 oktober uitgereikt op de TU/e. Er zijn vier categorieën: bouw, metaal, mechatronica en overige technische vakgebieden. De prijs bestaat per categorie uit een geldbedrag, een onderscheiding en een trofee.

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Mascha Geerts - Prins

Mascha Geerts - Prins

Communications Manager Philips Innovation Center Eindhoven

Tel.: +31 6 24856782

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.