Sponsorships

Trotse sponsor van het Rijksmuseum


Kunst heeft het geweldige vermogen om mensen te inspireren en te verenigen en levens te veranderen. Uit onderzoek blijkt dat kunst het leven van mensen verrijkt doordat het de geest en de zintuigen stimuleert. Het maakt ons leven net dat beetje beter. Daarom zijn we trots op ons partnerschap met het Rijksmuseum.
Sponsorships Rijks DutchMasters

Campagne ‘Philips en Rijksmuseum verbeteren het leven in de MRI scanner’


Op maandag avond 26 november 2018 mochten Philips en het Rijksmuseum gezamenlijk de SponsorRing award in ontvangst nemen voor hun gezamenlijke campagne ‘Philips en Rijksmuseum verbeteren het leven in de MRI-scanner’. Uit de 15 genomineerde cases van de in totaal 58 inzendingen kwamen Philips en het Rijksmuseum als winnaar uit de bus in de categorie Kunst en Cultuur.

 

 

Het Ambient Experience Dutch Masters-thema:   De kracht van kunst en muziek gebruiken om MRI-ervaringen te verbeteren

Het Ambient Experience Dutch Masters-thema:

De kracht van kunst en muziek gebruiken om MRI-ervaringen te verbeteren

Sponsorships Rijks 2018 L

Bekijk ons experiment met groenten en fruit


Wij willen dat iedereen weet hoe gezond groenten en fruit zijn. Dus besloten we samen met het Rijksmuseum een experiment te houden.
Want we wilden weten hoe mensen zich zouden voelen zonder al die gezonde groenten en fruit. 
Sponsorship banner image

Philips presenteert met trots


Bij Philips zijn we altijd op zoek naar manieren om het leven beter maken. Wij zijn van mening dat kunst de kracht heeft om dat te doen. Daarom zijn we  trots  sponsor te zijn van het Rijksmuseum.

Een langdurige relatie


We werken nauw samen met het Rijksmuseum om betekenisvolle innovaties en programma's te introduceren die een bezoek aan het museum beter maken, maar ook, en dat is nog belangrijker, de verbinding tussen kunst en welzijn stimuleren.
Sponsorship banner image

Dutch Masters of Light


Rembrandt en Philips zijn de Dutch Masters of Light in deze bekroonde installatie in het museum. Wij hebben mensen de mogelijkheid gegeven om onderdeel te zijn van het grootste portret in het Rijksmuseum, helemaal geschilderd met licht.
Nederlandse meesters van licht
Philips schildert met licht
Spectaculaire 'Nacht Expositie' onthuld in het Rijksmuseum

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.