Sponsorschappen

Philips sponsorships


Het is onze missie om de wereld om ons heen gezonder te maken. Maar we weten heel goed dat onze technologie niet het enige is dat kan helpen. Of het nu gaat om het benadrukken van de therapeutische kwaliteiten van kunst, het ondersteunen van diversiteit en verschillen of het stimuleren van een actief leven door middel van sport: wij grijpen elke gelegenheid aan om het leven nèt dat beetje beter te maken.

Steun voor acceptatie en diversiteit bij Pride


Wij zijn van mening dat iedereen het recht heeft om helemaal zichzelf te zijn. Openstaan voor elkaars verschillen en originaliteit is één manier om het leven mooier te maken.

Trotse sponsor van het Rijksmuseum


Wij zijn al ruim vijftien jaar sponsor van het Rijksmuseum omdat kunst een zekere invloed heeft. Kunst roept emoties op, zet aan tot bezinning en stimuleert het algemene welzijn. En 2017 staat niet alleen voor het volgende hoofdstuk in onze betrokkenheid als sponsor: het bewijst ook onze overtuiging dat er altijd een manier is om het leven beter te maken.

Spelen om te winnen


PSV (Philips Sport Vereniging) werd opgericht in 1913 als een sportclub voor onze medewerkers. Een manier om hun leven beter te maken. Vanuit dit bescheiden begin is PSV uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Nederlandse voetbalclubs aller tijden.