homepage Large Masthead

Best practices

Op onze kleine afdeling zijn we heel makkelijk in de omgang, word je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen en komen we echt voor elkaar op.

Safia Bouhamda (39) 

Afdelingssecretaresse / financieel-administratief medewerkster, Photonics Systems, Philips Healthsystems, Eindhoven

Safia Bouhamda

"Ik ben ingestroomd in het WGP-­traject Secretarieel. Dat houdt in: één dag in de week naar school (Schoevers, red.) en drie dagen werkervaring opdoen. Van die drie dagen is er één voor m’n opleiding bedoeld, maar dat komt er de laatste tijd minder van.
Mede omdat ik naast secretarieel ook financieel­-administratief werk verricht; daarvoor heb ik  een extra cursus gevolgd. In het begin was alles totaal nieuw voor mij (Safia doorliep de hotelschool, maar die wereld beviel haar niet meer, red.). Ik ben heel goed begeleid op het secretariële vlak door een directie secretaresse bij Philips op de High Tech Campus. Gaandeweg kon ik steeds meer zelf.


Terugkijkend had ik wat meer zelfverzekerd moeten zijn, niet bang zijn om fouten te maken. Je zit immers in een leertraject en ik heb hier de ruimte om te vragen, vragen en vragen. Dat durfde ik niet heel erg, ik zocht altijd alles wel zelf uit. Niets mis mee, maar de valkuil is dat je dan te lang met iets bezigbent. Die fout maak ik niet meer. Op onze kleine afdeling zijn we heel makkelijk in de omgang, word je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen en komen we echt voor elkaar op."

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.