homepage Large Masthead

Best practices

Ik word goed begeleid, de wisselwerking binnen het team is prima en ik ben vrij in hoe ik mijn dag indeel en zaken aanpak.

Elke van Diepen (30)

Medewerkster kwaliteit en helpdesk, R&D IGT Systems, Philips Healthsystems, Best

Elke van Diepen

Elke studeerde klassieke talen en literair bedrijf aan de Radboud Universiteit. Wegens een fysieke beperking is ze voor afstanden boven pakweg 200 meter aan een elektrische rolstoel gekluisterd. Mede daardoor liggen de banen niet voor het oprapen. “Ik dacht: ik moet toch ergens beginnen”, motiveert Elke haar besluit om een WGP-­traject onder haar niveau op te pakken. “Dit is m’n eerste baan. Die biedt me de kans om werkervaring en werkritme op te doen. En ik kan hier ontdekken waar m’n lat ligt.”

Aan motivatie geen gebrek. “Ik heb een niet-technische achtergrond en m’n functie is evenmin technisch.  Maar ik heb hier wel met heel technische dingen en mensen van doen. Voor mij een totaal nieuwe wereld, met volop uitdaging. Ik leer iedere dag bij.”

 

Over de collegiale omgang is Elke vol lof. "Ik word goed begeleid, de wisselwerking binnen het team is prima en ik ben vrij in hoe ik mijn dag indeel en zaken aanpak.” Als het maar even kan, gaat ze uit haar opleidingsbudget een talencursus Engels doen.  “Dat maakt me nog wat breder inzetbaar.”

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.